• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.08.2016

08:00

SRBI LUDACI SRUŠIĆE BALKON! Više od POLA srpskih sportista vraća se iz Rija sa MEDALJOM!

Ostali sportovi

SRBI LUDACI SRUŠIĆE BALKON! Više od POLA srpskih sportista vraća se iz Rija sa MEDALJOM!

Podeli vest

Balkon skupštine grada Beograda neće izdržati toliko trofejnih sportista i toliko odličja na jednom mestu! Više od POLA srpskih takmičara vraća se iz Rija sa medaljom! Podatak za nevericu...

 

 

Kada se spusti zavesa večeras na Olimpijske igre u Riju, u bilansu medalja pisaće da je Srbija uzela osam odličja. Medalje u timskim sportovima se oduvek računaju kao jedna.

Međutim, podatak koji je za strahopoštovanje: od 103. sportista, koliko je Srbija poslala na Igre u Riju, njih 54 se vraća sa medaljom oko vrata! Više od pola ekspedicije!

Na čuvenom balkonu trebalo bi da bude 13 vaterpolista, 12 košarkašica,12 odbojkašica, 12 košarkaša, Davor Štefanek, Ivana Španović, Tijana Bogdanović i kajakaši Marko Tomićević i Milenko Zorić. Slovom i brojem - 54. srpskih sportista!

AP/Photo

To je pravi rudnik plemenitih metala koji će biti donet u Srbiju! 

Ostaje žal što među osvajačima medalja nema Novaka Đokovića, strelaca, Milice Mandić, još nekog od kajakaša, jer su u sve njih ulagane velike nade. Ali, sa istim ciljem, da dođu do medalje, u Rio je došlo više od 11.000 sportista iz svih zemalja sveta. 

Reuters

U Londonu 2012. godine Srbija je osvojila četiri medalje. U Riju osam, duplo više. Jasno je onda čemu ćemo se svi nadati pred Tokio 2020. godine... 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
babaina

pre 7 godina

Biti SRBIN je boziji dar ..sve drugo je i umjetna patvorina...

Teodor

pre 7 godina

Da, bato, "umjetna", nego kako. Možda čak i veštačka!

asid

pre 7 godina

Balkon da se odmah potkajluje i kad se svi vrate iz Brazila primiti sve one koji su doneli medalju sa Olimpijade i veličanstveno ih pozdraviti onako kako mi to znamo a oni zaslužuju!

Nina

pre 7 godina

Sve cestitke ovim mladim ljudima.Za svako divljenje i postovanje je ovakav uspeh u zemlji koja ne ulaze  adekvatna sredstva u  svoje sportiste.Znaci da  volja ,  timski duh , ljubav prema domovini ,srpski inat  i vrsni treneri donose uspeh .Neka se sto vise omladine ugleda na ove divne i pozrtvovane  mlade ljude koji se vracaju sa medaljama i zato mediji ustupite im bar sad dovoljno vremena .\n

Stojan

pre 7 godina

Ulagali nade..... Bolje da su ulagali sredstva u sport! Lepo im je sve rekao Prlainovic..... A i Vucic je napravio gresku u koracima.....dacemo vam toliko i toliko za medalju! Daj ti uslove da se sport razvija,da gimnasticari imaju rekvizite za treninge i gde da treniraju,da vaterpolo klubovi ne odumru...da sad ne nabrajam. Pa kad im se uslovi za treninge i razvoj omoguce bice i vise medalja....

Sale

pre 7 godina

Medalje dobijaju i treneri i selektori, biće tu tri tovara blaga :)

LUKA

pre 7 godina

A fudbalu se posvećuje pola strana svake sportske rubrike? Suštinski problem je što se za fudbal i beogradske grand splavove zvane Crvena zvezda i Partizan izdvajaju OGROMNE DRŽAVNE PARE ! Pogledajte uslove u Srbiji u kojima se stvara košarka, odbojka, rvanje...Pogledajte sramotnu sliku stanja naših bazena! Uporedite sve to sa slikom fudbalskog kampa u Pazovi, u koji naši klubovi retko i borave s obzirom da za pripreme uvek izaberu neke egzotične destinacije !! Olimpijski šampioni će dobiti balkon, a fudbaleri stadion od 150 miliona evra ?!? NI DINARA DRŽAVNIH PARA ZA FUDBAL! SVE PARE NA OLIMPIJSKE HEROJE !

Juznoprugas

pre 7 godina

Pljujes po fudbalu koji nam je toliko radosti doneo.Ipak je to najtezi sport igra se glavom i nogom!U20 reprezentacija svetski sampion 2015.FK CZ Evro i svetski sampion 1991!Bar 10 puta je teze je biti sv.prvak u fudbalu nego u bilo kom ekipnom sportu.Cisto da se zna Hrvatska 10 medalja u Riu od cega je 5 zlatnih.A mi 2 zlatne ukupno 7 medalja.Bruka

jovan

pre 7 godina

Ti decko prvo idi popravi ta dva zuba sto imas u glavu pa onda komentarisi sport. Fudbal je sramota za Srpsku zemlju a najvise se ulaze u njega...

Jasenovac

pre 7 godina

Srbija je bila godinama u sankcijama i nema pristup evropskim fondovima kao Hrvatska a opet je osvojila ovoliko medalja od koji su većina u kolektivnim sportovima sto Hrvatska nije ni blizu. S obzirom na sve muke ovo je neverovatno!

saša

pre 7 godina

Malo bezveze zvuči Srbi ludaci, mogli su novinari da ispoštuju takmičare pa da napišu malo lepše.\n

Zozon

pre 7 godina

Tata ti je ludak - baci pero i idi mesaj beton kretenu - jedino si ti za lopate i mesalice

Bane

pre 7 godina

Interesanto je da se ne vrednuje vise medalja u ekipnim sportovima, recimo pre kad je bila bivsa Yuga nasi su takodje osvajali po tri medalje u ekipnim sportovima ali nismo bili visoko plasirani na sluzbenoj tabeli medalja gde je uvek visoko kotirala Istocna Nemacka i Rumunija sa pojedinacnim medaljama i onda ja kao mali sednem pa sracunam sve nase medalje tako da smo bili pri samom vrhu po broju stvarno podeljenih i donesenih medalja.

Bravo

pre 7 godina

Srbijo, priredite istorijski doček sportistima u Areni ili na stadionu. Hvala medijima za užitak iz daljine.

Dr Miggyy

pre 7 godina

Јучерашњи дан (20. август 2016.) је написана српска спортска историја у Риу. То је дан где су се исказале “царице” наше кошаркашице са бронзаним одличјем, затим ватерполисти најачи “делфини” на кугли земаљској са златним медањама и лепотице у одбојци са сребром на прсима. Свима њима све честитке за непоновљиви велики, у спорском духу, успеха. Честитке и Милици Мандић, на труду и утрошеној енергији, али није ишло. И њу чекају још успеси у теквондоу. Честитке тренерима и екипама спортиста, спортским навијачима и предаторима. Остаје ипак за памћење, ово су олимпијске игре где су спортисти Србије поштено узели највише медаља до сада. Посрећиле им се у спорту и животу. Срећно вам било! Балкон неће паст, таман посла.

Peca

pre 7 godina

Ovog puta balkon neće pasti ali za sledeću olimpijadu predlazem da ga ojacaju i prosire da bi imalo mesta za sve zaslužne , tu su i treneri braco , kako zaboraviti njih ? Marinu na primer ....

Miro

pre 7 godina

Brinem za Mirka Novosela us.anka kako se oseća j...m ga u usta smrdljiva

Zmajeviti

pre 7 godina

Dajte nekom drugom da vodi program na balkonu, a ne onom celavom smaracu sa studa B, lik je totalni amater bez harizme... Dajte prljavom inspektoru blazi ili dejanu cukicu ljudi imaju harizmu i energiju da vode program.... ZIVELA SRBIJA VIDIMO SE ISPRED SKUPSTINE....

Loki

pre 7 godina

Ajde zlato u košarci! Ali vaterpolo je najpopularniji u regionu, i bivšim komunističkim zemljama, zapad za to puno ne mari. Isto pojedinačni sportovi pokazuju preciznost i umece, ekipni organizaciju i velikim delom sreću jer se radi o minimalnim razlikama.

Rale

pre 7 godina

To je za sada 14 Fiata 500l a ako Bog da još 17 Fiata 500l

IKAA

pre 7 godina

PARE OD DRZAVE OSVAJACIMA MEDALJA, A NE PARTIZANU I ZVEZDI.......FUDBALERI NIKAD NISU NISTA POSTIGLI..KAO REPREZENTACIJA SRBIJE DA NE POMINJEMO!!!!

ana

pre 7 godina

PODMETNITE NOSACE Ziveli nasi junaci. steta da nije cesce olimpijada da kvalutet dodje umesto cuzica nocnih radnica u dnevnu stampu. Ovoj je Srbija a ne jelka tregerusa

sava

pre 7 godina

Srusice oni budzet Srbije... Kome bre trebaju ove medalje? Njima, da uzmi par desetina hiljada evra i da ceo zivo zive od neke penzije na grbaci ovog naroda. Neka igraju u svojim klubovima , o svom trosku i neka kupuju jahte i vozaju starlete sto se mene tice ali, Srbija nema para za ovoliko medalja i ne treba nam to.

Riddick

pre 7 godina

Koji bolid "POLA" srpskih sportista????? Samo gubitnici tako računaju. Naravno da kolektivni sportovi traže više komada igrača mada od stotinu olimpijskih disciplina i koliko je u njima naših sportista učestvovalo??? Osvojili su tek par kolajne koje se na prste mogu izbrojati i tek u nekoliko disciplina 5 ako se ne varam što je pre VELIKI neuspeh za Serbske sportiste. Ovim člankom pokušavate da maskirate neuspeh Serbskih sportista i individualnog sporta u nas uopšte ali realnost je neumoljiva. Ebeš državu koja nema boksera na Olimpijadi, plivača, trkača,gimnastičara brate ništa.

sava

pre 7 godina

Dzaba pricamo, nece da slusaju, jos ce da idu i na neki docek..Uzas

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija