• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.08.2016

13:26

AMERI SE UOZBILJILI! Kžiževski: Srbija je sjajan tim, sa odličnim trenerom i strašnom odbranom!

Ostali sportovi

AMERI SE UOZBILJILI! Kžiževski: Srbija je sjajan tim, sa odličnim trenerom i strašnom odbranom!

Podeli vest

Amerikanci sa punim respektom dočekuju Srbiju u večerašnjem košarkaškom finalu na Olimpijskim igrama (20.45)

 

 

Selektor reprezentacije SAD Majk Kžiževski je biranim rečima pred finale govorio o "orlovima" i istakao da njegov tim čeka jako, jako težak zadatak u finalu.

- Imali smo zaista dobrih izdanja na Igrama, ali očekujem da večeras prikažemo našu najbolju igru. Srbija je bila veoma blizu da nas pobedi u grupi, zato je apsolutno respektujemo - rekao je Kžiževski.

Posle toga je sipao komplimente na račun srpske reprezentacije.

- Znamo koliko su dobri. Oni su sjajno utrenirani, Saša (Đorđević) je napravio neverovatan posao s njima. Izvanredno su predvođeni, tim su fantastičnom pas igrom, sa fantastičnom odbranom, koju su pokazali u meču sa Australijom. Uz to, na terenu ih vodi jedan od najboljih evropskih igrača svih vremena Miloš Teodosić. Prema tome, čeka nas jako, jako težak zadatak - rekao je Majk Kžiževski.

Lepe reči od fantastičnog trenera, koji je 2006. godine preuzeo reprezentaciju SAD i sa njom ostvario skor 87-1! Do večeras...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija