• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.08.2016

21:42

IVANA NIŽE POBEDE! Španovićeva dva puta skočila i trijumfovala u Parizu!

Ostali sportovi

IVANA NIŽE POBEDE! Španovićeva dva puta skočila i trijumfovala u Parizu!

Podeli vest

Srpska atletičarka Ivana Španović nastavlja da dominira na takmičenju Dijamantske lige! Večeras je u Parizu samo dva puta skočila i to joj je bilo dovoljno da pobedi

 

Ivana Španović je u prvoj seriji prestupila, u drugoj je skočila 6,90 metara i tu je prestala da se takmiči.

Ipak, taj njen rezultat je bio nedostižan za rivalke, pa je Srpkinja upisala novu pobedu u Dijamantskoj ligi i sa ukupno 56 bodova sa šest takmičenja daleko je ispred drugoplasirane Lorejn Judžin, koja ima 18 bodova.

Drugo mesto u Parizu pripalo je upravo Judžinovoj, koja je skočila 6,80 metara, dok je trećeplasirana bila Ksenija Balta iz Estonije, skokom 6,75 metara.

Pomalo šokantno deluje činjenica da je Tijana Bartoleta, Amerikanka koja je osvojila zlatnu medalju u Riju na Olimpijskim igrama, skočila samo 6,28 metara i zauzela sedmo mesto.

IVANI ŠPANOVIĆ BAŠ KRENULO! Srpska atletičarka za jedan dan zaradila 80.000€


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
crni

pre 7 godina

nije cudno pre bi bilo zanimljivo da je neko ozbiljan uradio ozboljan doping test celog americkog tima\n

Tomas Gustaffson

pre 7 godina

Šta bi, "Amerikanke", ishlapila droga, a?!? Bitno je bilo da se na olimpijadi vidi da ste vi "viša rasa", "nad-ljudi"(hitlerovi iber menš) da ste najuspešnija nacija, a doping-kontrola, ništa a? E, u "Dijamantskoj ligi" je obavezna!

batabosque

pre 7 godina

Грешка је настала за време прерачунавања миља у километре па је грешком написано 6,28 а требало је 7,28. Вероварно ће се Амери жалити баба Лозани, јер је она позната по дељењу правде.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija