• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.08.2016

07:30

KO JE OVDE LUD!? Tijana Bartoleta očajno skakala pre i posle OI, a u Riju uzela zlato!

Ostali sportovi

KO JE OVDE LUD!? Tijana Bartoleta očajno skakala pre i posle OI, a u Riju uzela zlato!

Podeli vest

Američka skakačica u dalj Tijana Bartoleta osvojila je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru skokom od 7,17 metara, a da ni pre ni posle Igara nije uspela ni da se približi toj daljini

 

 

Samo nedelju dana posle trijumfa u Riju, na mitingu Dijamantske lige u Lozani, Tijana Bartoleta je zauzela peto mesto sa najboljim skokom od 6,46 metara! 

Još porazniji rezultat ostvarila je u subotu uveče na mitingu u Parizu, gde je završila kao sedma, sa najboljim skokom od 6,28 metara. To je za 89 centimetara kraće od pobedničkog skoka na Olimpijskim igrama!?

Međutim, nisu samo ti njeni rezultati čudni. Pre Igara, najbolji skok je ostvarila na Američkom državnom prvenstvu, a iznosio je 7,02 metra, kojim je zauzela drugo mesto. U Riju bi joj taj skok doneo tek bronzanu medalju, jer je Ivana Španović odletela 7,08 metara.

Na dva atletska mitinga u junu Tijana Bartoleta je najdalje skakala 6,65 i 6,68 metara, dok je u maju najdalje išla do 6,75 metara.

Dakle, ili je Tijana Bartoleta tako precizno, kao švajcarski sat, tempirala formu za finale skoka u dalj na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru ili... Možda je imala samo neverovatno mnogo sreće.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
999

pre 7 godina

Učestvovanje na mitinzima je NAJ-bitnije jer tu se zarađuje lova, a O.I siroma, slinavče neodrasli.

999

pre 7 godina

"boske100" !, jedini sport kojim se ti bavio je prinošenje kašike ustima, i ne bi ovako napisao. Skoćiti 7,15 na O.I. a 10-ak dana posle u Lozani - 6,46 a u Parizu - 6,28 je aBsolutno nemoguće. Može da padne 20-sm. ali skočiti u Lozani manje 69 sm, a u Parizu 87 sm govori da je koristila stim. sredstva. Važno je da kontrola se obavljala u USA za amerske takmič. Ako ti to ništa ne govori onda, veruj, ti si beznadéžni slučaj !!!!!.

Djole

pre 7 godina

Sve je jasno kao dan i verovatno se svi stručnjaci van Amerike krste i levom i desnom,Ivana skače konstantno već par godina,a ove je neprikosnovena.Skočila je i na OI fenomenalno i mogu samo da zamislim kako se oseća danas,neka satisfakcija je što ih mlati po mitinzima ali čekati i pripremati se za OI četiri godine i onda dođe neka našpricana lujka i poništi sav tvoj rad i odricanje,šta reći?Tijana može preko sedam samo ako je prepariraju dopingom!!

Dario

pre 7 godina

Pa naravno, americki olimpijci su bili smesteni na usidrenom americkom brodu.

999

pre 7 godina

Jesu ali za USA takmičare u SAD-u. Šta misliš zašto ??. Preporučujem ti kupi papirne maramice i briši sline imaš ih mnogo !!!.

Boogeyman

pre 7 godina

Američki sportisti ne podležu doping kontrolama ni na jednom takmičenju!

Panta

pre 7 godina

Čist rasizam! Šta su bre oni, da nisu neka viša rasa!? Za sav ostali svet važi, samo za Amere ne važi doping kontrola!?E, da je normalan taj ostali svet pa da otkaže učešće na olimpijskim i svetskim takmičenjima, pa neka Amerikanci igraju sami sa sobom, sve dok se ne podvrgnu testovima kao i ostali!

boban

pre 7 godina

amerika je odavno zemlja \"sportskih\" mutanta,ubrzo ce sve izaci na videlo mada se i ovako sve zna i vidi ali malo je pravih sportskih funkcionera koji smeju to da kazu\n

istina

pre 7 godina

Cuj Bartoleta Amerkanka!?.. PA NARAVNO DA JE SVE DOPINGOVANO I DA ONA NEBI NI SKOCILA KOLKO PISE. PRAVDA NIKAD NECE BITI USTUPLJENA EVROPI.

HN

pre 7 godina

„Dakle, ili je Tijana Bartoleta tako precizno, kao švajcarski sat, tempirala formu za finale skoka u dalj na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru ili... Možda je imala samo neverovatno mnogo sreće.” А можда је скочила 7,17 због гаранције америчке владе да се њихови спортисти не допингују, па им се због те гаранције и не раде антидопинг тестови!?

Rale

pre 7 godina

Na olimpijadi vaze pravila Amerike gde ni jedan sportista iz te zemlje ne daje uzorke na analizu. Drogirali se na olimpijadi a kad nema dopinga rezultati se vide. Procenite i sami

Aleksandar

pre 7 godina

jel vam sada jasno, zašto je ivana poslefinalne serije izjavila da je razočarana?

valjevac

pre 7 godina

Tako je Aco! Ivana je ocekivala zlato jer je znala mogucnosti ostalih takmicarki.A ovo sto se desilo je ne moguce

nepoznati

pre 7 godina

Koliko znam Ameri kao drzava garantuju da njihovi sportisti nisu dopingovani i da oni nisu izlozeni doping testu.\nNaravno da su svi dopingovani,kao i vodece zemlje komonvelta.Interesantno je da u fudbalu nase mladje generacije dobro stoje,a kad udju u godine kad se uzima lova nigde ih nema.Pitanje je sta se tu tek radi.Verovatno je u svim slucajevima ugovor sa djavolom,tebi slava i lova,ali da cutis.\n

penzionerj

pre 7 godina

ameri-fasisti da nemaju crnacke robove koji su i danas danji moderni robovi nebih osvojili ni pet medalja. Kite se Africkim perjem. Doduse tamo i nema nijedan Amerikanac,jedini Amerikanci su Indijanci koje su unistili divljacki. ameri su izvrsili najveci genocid u Svetu. Olos,olos neizmeren niti se moze izmeriti.

Zivko

pre 7 godina

Nisu ameri dopingovani nego usmrkani supstancama .

Srbinn

pre 7 godina

To zna ceo sportski svet da sportisti zapadnih zemalja se dopinguju pred velika takmicenja ali problem su samo Rusi i njihovi prijatelji prljavim sistemom hocu da budu najbolji

Dusan

pre 7 godina

Sad se vidi da je tempirala formu sa steroidima kao i ostali americki sportisti. Znaju da nece ici na doping kontrolu i to koriste!!\n

Pristinac

pre 7 godina

Pa americke sportiste na doping moze kontrolisati samo njihova antidoping agencija! Mislim da smo se razumeli...

Lucky

pre 7 godina

Meni nije jasno,za kojeg mog đoku,Ameri mogu da se ne testiraju a svi ostali moraju. Testiraju zato braću Ruse i izbacuju ih a Amere ne. Je li moguće da preko toga prelaze svi kao da su mutavi (uključujući tu i Ruse)?

jeja

pre 7 godina

ok!Bilo sta bilo....a da li ce se ikad stati,tome.....zasto ostali sportisti cute,...mislim,samo ludaci mogu da poveruju da je Tijana "svajcarski sat"...dokle ce zdravi,prirodni,sportisti i njihovi rezultati trpeti......

DS

pre 7 godina

SAD su imperija i mogu raditi sta hoce a da im niko ne smije kontrirati.Njihovim gradjanima i vojnicima se ne moze suditi van SAD,ma sta da ucine,njihovi sportisti se ne testiraju na antidopîng.a svijet cuti i tako im sve prolazi. A,oni su casni i posteni koliko i prostitutka u javnoj kuci.Pa tu SAD su naseli u 90% slucajeva ubice,kurve i lopovi. Kaze jedan indijanski poglavica da su sa SAD potpisali oko 1000 razlicitih ugovora i pita:"Znate li koliko su ispostovali tih potpisanih ugovora,NI JEDAN"? Potpisu pa ne postuju,bilo da se radi o Rez..SB UN 1244,bilo Dejtonski sporazum,i8li bilo sta. Ova Bartoleta je bila dopingovana i to ce saznati za deset godina,kad prodje voz. Cavicu uzmu zlato na ocigled cijele planete,pa nikom nista. Medjutim,ni jedna Imperija nije trajala vjecno pa nece ni ova.

Vetar

pre 7 godina

Skok od 7.02m je bio sa ne dozvoljenim vetrom. Najbolji skok pre Rija bio joj je 6.80m.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija