• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

01.09.2016

09:32

NAŠ OLIMPIJSKI ŠAMPION U RVANJU DAVOR ŠTEFANEK PORUČUJE: Prozivke Albanaca me uopšte ne dotiču!

Ostali sportovi

NAŠ OLIMPIJSKI ŠAMPION U RVANJU DAVOR ŠTEFANEK PORUČUJE: Prozivke Albanaca me uopšte ne dotiču!

Podeli vest

Davor Štefanek kaže da je video da ga Albanci vređaju na društvenim mrežama i osporavaju njegovu pobedu u Riju, ali ističe da nije nacionalista i nema nameru da se svađa sa njima

Albanci i njihove provokacije me nimalo ne zanimaju i nemam šta da pričam o njima, poručio je olimpijski šampion Davor Štefanek! Srpski rvač našao se na meti Albanaca, koji ga danima vređaju na društvenim mrežama i osporavaju njegovu pobedu u Riju.

Štefanek je osvojio zlatnu medalju u Riju u kategoriji do 66 kilograma savladavši Jermena Migrana Arutjunjana. Rezultat je bio 1:1, ali je zlato pripalo našem asu jer je on osvojio poslednji poen.

Vređaju i Jermeni

Iznenadio sebe

Otišao sam u Rio da osvojim medalju, ali tek sad shavatam koliko je to veliki uspeh 

Davor Štefanek, srpski rvač

Posle finalne borbe Albanci su na društvenim mrežama Instagram i Fejsbuk napali Štefaneka da mu je pobeda poklonjena zbog predsednika Svetske rvačke organizacije Nanada Lalovića, koji je iz Srbije.

Albancima su se u napadima na Davora pridružili i Jermeni, besni zbog poraza svog rvača.

- Video sam komentare, ali se ne opterećujem zbog toga. Što se tiče Albanaca, nemam šta da pričam o njima. Nisam nacionalista i ne želim da komentarišem njihov postupke. A što se Jermena tiče, ko gubi, ima pravo da se ljuti. Počeo sam i da ih blokiram na društvenim mrežama čim vidim jermensku zastavu - kazao je Štefanek i dodao:

(FOTO) FIAT ISPUNIO OBEĆANJE: Zlatni Štefanek i vaterpolisti dobili po automobil na poklon!

- Sve je bilo maksimalno regularno i nema šta ko da zamera. On je tražio neki faul, nije prošlo i to je to. Isto sam tako i ja našao sliku gde on mene drži za nogu, samo što se ja nikad ne bih bunio za te stvari.

Posle čak 32 godine osvojena je medalja u rvanju na Olimpijskim igrama za našu zemlju, a Šrefanek ističe da je tek sad postao svestan kakav je uspeh postigao.

ŠTEFANEK: Bez pomoći države, ne bi bilo medalje!

- Otišao sam u Rio sa željom da osvojim medalju i to sam uspeo, ali tek sad shvatam koliko je to veliki uspeh. Na borilištu sam bio hladne glave, dok su ljudi oko mene zapadali u euforiju. Međutim, posle takmičenja i mene je ponela atmosfera i još se nisam oporavio od svega - kazao je Štefanek.

Novi izazovi

Srpski rvač kaže da se neće zadovoljiti samo zlatom iz Rija već i da želi isti uspeh da ponovi na prvenstvu Evrope.

- Ispunio sam svoj san, a to je medalja sa Olimpijskih igara, i presrećan sam zbog toga. Sada idem dalje, očekuju me nova takmičenja i izazovi. Želim da osvojim zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu, kao i na državnom prvenstvu - zaključio je Štefanek.

(FOTO) HEROJ NAD HEROJIMA! Davora Štefaneka ni epilepsija nije sprečila da osvoji olimpijsko zlato!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
miki delija

pre 7 godina

pa ko su oni mislim da vam ovo sve govori vredjanje na nacionalnoj osnovi da je bio musliman niko ga nebih vredjao sramota to su sotonske sluge

alexander

pre 7 godina

za hrwate koje ti pominjes mi smo se pobrinuli u blajburgu/drago mi je da cowek nosi nasu zastawu sta god bio....

alexander

pre 7 godina

zaborawih glawno OWAJ MALI KEBIN WAM MENJA KRWNU LINIJU ZA SWE PARE... ZA 20 GODINA SINAN CE DA WAM PEWA HIMNU.....

nona

pre 7 godina

Bravo junacino bravo majstore podrzava te cela Srbija. U svakom coveku od coveka ima, a u tebi DAVORE i vise od toga. Nastavi dalje na radost tvojih roditelja,i tvoju licnu . Svi smo uz tebe, Ponovo da te docekujemo onako kako prilici zlatnom srpskom junaku

alexander

pre 7 godina

samo nastawi majstore a,sto se siptara tice neka laju/mene wisxe iritiraju owi domaci lajawci....waljda osecaju da im je owo pocetak kraja....

nina

pre 7 godina

Davor je pre svega sportista i žalosno da mora voditi računa šta se piše po društvenim mrežama. ono što mene lično smeta je uopće pominjane njegovih zdravstvenih problema, a informer je na jednoj svojoj naslovnici krupnim slovima istakao upravo to, što je bilo veoma ružno, onaj tko je bolestan najbolje zna kako mu je. u prvi plan i uvijek treba da ističemo rezultate i uspjehe, a sve ostalo ostavite, izborit će se onio i sa time. još jednom sve čestitke Davoru, i na medaljama i na odgoju

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija