• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jutarnji list

04.09.2016

09:12

CRNOGORCI NAPALI HRVATE! Letele flaše na vaterpoliste, navijači izbegli batine!

Ostali sportovi

CRNOGORCI NAPALI HRVATE! Letele flaše na vaterpoliste, navijači izbegli batine!

Podeli vest

Pobeda mladih vaterpolista Hrvatske u finalu juniorskog Svetskog prvenstva u Podgorici nije baš najbolje dočekana od strane domaćih navijača, pa je grupa Crnogoraca napravila incident po završetku utakmice

 

 

Kako piše Jutarnji list, navijači su sa tribina gađali flašama s vodom igrače Hrvatske koji su u bazenu slavili pobedu, dok su na tribinama isti pokušali da napadnu fanove "kockastih", koji su takođe ludovali posle osvajanja titule.

Policija je sprečila napad, pa je sve ostalo samo na čarkama.

Hrvatska je u finalu Svetskog prvenstva u Podgorici sinoć pobedila Crnu Goru sa 16:13.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milutin Vranjski

pre 7 godina

ахаха, а ја посмислио за ове у белим капицама да су шиптари не редовном месечном колективном купању!

vesna radja Split

pre 7 godina

takvo divljastvo na tribinama me iznenadilo znam da su crnogorci pristojni ali ovo su navijaci pristigli iz srbije naravno i napravili ovo nepotrebno djelo\n

mina

pre 7 godina

@vesna radja Split Vidim da od Srba nema vecih krivaca za vasu sramotu. Isto tako da se je incident dogodio u Zanzibaru iz paranoje i zaslepljenosti vi bi okrivili Srbe iz Srbije misleci da su Srbi toliko ludi da predju toliko kilometara da bi vas gledali i gadjali flašama.Vaša je izjava u najmanju ruku bolesna.

Tamara

pre 7 godina

Naravno to smo uradili mi Srbi , ali nije cudno za vas IZ SPLITA ZAGREBA ZADRA , cudno je ZA SVE PORTALE U BEOGRADU da nijedan nije napisao da je hrvatski igrac pokazao srednji prst nama navijacima ... a onda zna se sta vam sledi . Isto ce biti i u zivotu ... znate sta vam sledi od Srba ... ali dace Gospod Bog da usledi i vasim PODODELJENJIMA u Beogradu . Informer objavljivanjem ili neobjavljivanjem ovog komentara moze da odabere svoju stranu .

HRVAT

pre 7 godina

Ovi Crnogorci su takodjer saka jada...da su ljudi bilo bi ih vise od 300 000 tisuca...\n

ja

pre 7 godina

Kad bi ih bilo 3 miliona, onda ne bi bilo dovoljno direktorskih mesta u Srbiji.

Milutin Vranjski

pre 7 godina

Prvo, molim administratora da ne objavljuje komentare onih koji umesto imena koriste psihijatrijsku dijagnozu, jer biti krvat nije stanje nacionalne svesti nego psihijatrijjska dijagnoza; Drugo, bolje je biti šaka jada nego lopata govana!

slavisa

pre 7 godina

Bas me cudi da se crnogorci tako ponasaju. oni inace uopste nemaju nista zajednicko sa siptarima ili srbima. vise su nalik hrvatima, tim milim produhovljenim i nevinim dusama.\nmars bre vesna\n

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17