• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.09.2016

17:34

(VIDEO) JEZIV SUDAR! Motociklisti nepomično ležali na stazi, pukom srećom izbegnuta tragedija!

Ostali sportovi

(VIDEO) JEZIV SUDAR! Motociklisti nepomično ležali na stazi, pukom srećom izbegnuta tragedija!

Podeli vest

Težak udes dogodio se na stazi Silverston u Velikoj Britaniji, na početku trke u Moto GP šampionatu

Španac Pol Espargaro i Francuz Loris Baz čiji su se sudarili i pri velikoj brzini izleteli sa staze, a oba vozača proklizala po travi.

Pre nego što su se zaustavili i jedan i drugi su proklizali sa trave ponovo na stazu, a tamo su samo pukom srećom izbegli nadolazeće motore, koji su uspeli da ih zaobiđu.

Od siline udara, obojica su nepomično ostala da leže, a trka je prekinuta dok im se ukazivala pomoć.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija