• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.09.2016

10:47

"DELFINI" OSTAJU BEZ JEDNOG OD NAJBOLJIH!? Filipović: Ne znam da li sam spreman da se opet žrtvujem!

Ostali sportovi

"DELFINI" OSTAJU BEZ JEDNOG OD NAJBOLJIH!? Filipović: Ne znam da li sam spreman da se opet žrtvujem!

Podeli vest

Jedan od najboljih vaterpolista Srbije Filip Filipović najavio je da bi mogao da se povuče iz reprezentacije, jer, kako kaže, ne zna da li je spreman da podnese novu žrtvu

Posle Živka Gocića i Slobodana Nikića, "delfini" bi mogli da ostanu i bez Filipa Filipovića! Najbolji igrač i strelac olimpijskog turnira u Riju, na kojem je naša selekcija osvojila zlatnu medalju, istakao je da će odluku o nastavku reprezentativne karijere doneti uskoro.

- To, pre svega, zavisi od selektora. Ja sam sa Dejanom obavio razgovor i mi smo se neke stvari dogovorili. Ima još vremena, treba da donesem onu najbitniju odluku, šta i kako dalje. Da li psihički mogu da izguram još te četiri godine. Motiva ima, ali to su neke druge stvari koje sam ja svih ovih godina žrtvovao, zarad rezultata, koji je sada došao - rekao je Filipović i dodao:

- Treba da vidim da li sam spreman da podnesem tu žrtvu zarad novih rezultata, u koje treba da verujemo, kao što smo verovali u ove i za koje smo živeli. Daću sebi još nekoliko nedelja da se odlučim i videćemo u kakvom sastavu ćemo nastaviti - zaključio je Filipović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
stevica

pre 7 godina

bravo Filipoviću..potpuno te podržavam.Ti si svetska klasa u sportu kojim se baviš...kvalitet.Beži iz ove proklete zemlje kojom upravljaju polupismeni izdajnici svog naroda....beži jer će i tebe medijski uništavati onog trenutka kad im više ne budeš potreban.

moravac

pre 7 godina

Šta očekivati od običnih ljudi kad elita beži?

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija