• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.10.2016

11:13

FJURI SKROZ PUKAO! Ja sam depresivni manijak, samo mi kokain pomaže!

Ostali sportovi

FJURI SKROZ PUKAO! Ja sam depresivni manijak, samo mi kokain pomaže!

Podeli vest

Šampion sveta u boksu u teškoj kategoriji Tajson Fjuri otkrio je danas da pati od depresije i da je zbog toga počeo da konzumira kokain

Fjuri je dodao da je pretrpeo ozbiljne mentalne probleme i da je iz tih razloga ne trenira još od maja, već da se odao alkoholu i drogi.

- Ne mogu da se nosim s tim i jedina stvar koja mi pomaže je da se napijem. Kažu da sam bipolaran, depresivni manijak, nadam se da će me neko ubiti, pre nego što sam sebi to ne uradim - rekao je Fjuri za magazin "Roling Stons".

On je istakao da ne uživa više u boksu jer je često na udaru kritika javnosti zbog ponašanja, ali i romskog porekla.

Kažu da sam bipolaran, depresivni manijak, nadam se da će me neko ubiti, pre nego što sam sebi to ne uradim
Tajson Fjuri

- Jednom mi se desilo da nisam mogao da uđem u restoran, rekli su mi da putnicima ulaz nije dozvoljen. Kao dečak sam voleo boks, sada ga mrzim - kazao je bokser iz Mančestera.

Fjurijeve reči dolaze nakon što je nedavno na društvenim mrežama pisao da se povlači iz boksa, ali je potom objavio da se samo šalio.

On je već dva puta otkazivao revanš sa Ukrajincem Vladimirom Kličkom, oba iz zdravstvenih razloga, a novi sudar mogao bi da bude zakazan tek 2017. godine.

FJURI SE SPRDA: Penzija? Hahahaha, nećete me se tako lako otarasiti!

TAJSON FJURI OTIŠAO U PENZIJU! Bokserski šampion se iznenada povukao iz ringa!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija