• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.10.2016

09:50

FJURI GUBI TITULE! Britanac ima 10 dana da izbegne svrgavanje s trona

Ostali sportovi

FJURI GUBI TITULE! Britanac ima 10 dana da izbegne svrgavanje s trona

Podeli vest

Svetski šampion u boksu u teškoj kategoriji Tajson Fjuri mogao bi da izgubi WBO titulu ukoliko u narednih 10 dana ne objasni otkazivanje revanša Vladimiru Kličkom i povezanost sa drogom

 

Borac iz Mančestera mora organizaciji WBO u pismu da obrazloži odluke oko kršenja ugovora, ali i izjave koje je dao da mu kokain pomaže oko depresije.

Fjuri je nedavno drugi put otkazao revanš Kličku iz zdravstvenih razloga, ali nije tačno obrazložio koja je povreda u pitanju, za razliku od prvog puta kada je slikao otečeni zglob.

On je prošlog novembra savladao Klička u Diseldorfu i osvojio titule WBA i WBO, ali i IBF, koju je kasnije izgubio jer nije odgovorio na izazov Vjačeslavu Glazkovu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija