• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

13.10.2016

20:30

HAMILTON U PROBLEMU PRED OSTIN! Britanca muče bolovi u stopalu

Ostali sportovi

HAMILTON U PROBLEMU PRED OSTIN! Britanca muče bolovi u stopalu

Podeli vest

Aktuelni šampion Formule 1 vozač Mercedesa Luis Hamilton povukao se sa testiranja Pirelijevih guma u Barseloni kako bi se odmorio i oporavio od bolova u stopalu i spremno dočekao trku za Veliku nagradu SAD u Ostinu

- Luis je osetio nelagodu i bolove posle treninga u utorak. Složili smo se da ne učestvuje na testiranju guma kako bi se odmorio i u dobroj formi dočekao trku u Ostinu. On će učestvovati u toj trci i nismo zabrinuti - rekao je portparol Mercedesa, preneo je Skaj Sports.

Hamiltona će na testiranjima zameniti rezervi vozač Mercedesa Paskal Verlejn, koji ove sezone nastupa za ekipu Manor.

Trostruki svetski prvak zaostaje 33 boda u generalnom plasmanu za klupskim kolegom Nikom Rozbergom, a do kraja šampionata ostale su četiri trke. Hamilton nije pobedio u poslednjih pet trka, a u SAD je pobedjivao u poslednje dve godine. 

Trka Formule 1 za Veliku nagradu SAD na programu je 23. oktobra u Ostinu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija