• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

21.10.2016

13:56

"MINISTAR" SE NE VRAĆA NA GOL! Stanić: Nema šta da dam reprezentaciji!

Ostali sportovi

"MINISTAR" SE NE VRAĆA NA GOL! Stanić: Nema šta da dam reprezentaciji!

Podeli vest

Novi selektor rukometaša Srbije Jovica Cvetković najavio je da će među "orlove" vratiti iskusne reprezentativce, među kojima je i Darko Stanić, ali sjajni golman poručuje da neće ponovo obući dres sa državnim grbom

- Kada je igrački deo u pitanju, nemam šta više da dam reprezentaciji. Imam 38 godina i vreme je da mlađi golmani dobiju prostor. Već dve godine nisam na vrhunskom, profesionalnom nivou, nisam u reprezentaciji i ne mogu da pružim ono što bi se od mene očekivalo - rekao je Stanić za Mozzartsport.

Iskusni golman, koji je zbog svojih bravura dobio nadimak "ministar odbrane", najavio je da bi na neki drugi način mogao da pomogne reprezentaciji, možda kao deo stručnog štaba.

- Kada je taj deo u pitanju, ne mogu ništa još da kažem, pošto još ne znam. Mnogo stvari ima uticaj na moju odluku kada je to u pitanju, ali o njima ne bih sada da govorim. Prioritet mi je nastavak klupske karijere u Kataru i ostalim arapskim zemljama - poručio je Stanić.

JOVICA CVETKOVIĆ OBEĆAO: Vratiću sve asove u reprezentaciju Srbije!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija