• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

13.11.2016

18:05

HIRŠER SLAVIO U LEVIJU! Austrijanac preuzeo vođstvo u generalnom plasmanu

Ostali sportovi

HIRŠER SLAVIO U LEVIJU! Austrijanac preuzeo vođstvo u generalnom plasmanu

Podeli vest

Austrijski skijaš Marsel Hiršer pobedio je u slalomu koji se u sklopu Svetskog kupa vozio u finskom Leviju i preuzeo vođstvo u generalnom plasmanu

Petostruki pobednik Svetskog kupa trku je završio za 1:44,67 minuta i ostvario 40. pobedu u karijeri.

Drugo mesto zauzeo je njegov sunarodnik Mihael Mat sa zaostatkom od 1,30 sekundi, dok je treći kroz cilj prošao Italijan Manfred Melg sa 1:45,983.

Nemac Feliks Nojrojter zauzeo je četvrto mesto, dok je Austrijanac Marko Švarc, koji je bio iza Hiršera posle prve vožnje, izleteo sa staze u drugoj vožnji. Francuz Aleksis Pinturo zauzeo je 11. mesto sa 1,87 sekundi zaostatka za pobednikom.

Hiršer je prvi u generalnom plasmanu sa 180 bodova, drugi je Pinturo sa 124, a treći Nojrojter sa 110 bodova.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija