• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.11.2016

18:10

(VIDEO/FOTO) KIŠA PROTIV VOZAČA U BRAZILU! Trka na "Interlagosu" bila prekinuta, pa nastavljena...

Ostali sportovi

(VIDEO/FOTO) KIŠA PROTIV VOZAČA U BRAZILU! Trka na "Interlagosu" bila prekinuta, pa nastavljena...

Podeli vest

Pretposlednja trka u šampionatu Formule 1 Velika nagrada Brazila prekinuta je u 21. krugu jer je bilo previše opasno zbog kiše da vožnja bude nastavljena. Nastavljena je nakon pauze od pola sata

Velika nagrada Brazila na stazi Interlagos zaustavljena je u 21. krugu, a nakon što je pljusak malo stao vozači su se vratili na pistu posle pola sata.  

Trka je nastavljena iza bezbednosnog vozila, koje je predvodilo bolide do 29. kruga, kada je zbog velike količine vode na stazi trka ponovo prekinuta. Trostruki svetski prvak vozač Mercedesa Luis Hamilton vodio je pre prekida trke, a njegov klupski kolega Niko Rozberg je bio drugi.

- Staza je dobra. Nije toliko mokro, to su normalni uslovi na stazi kada pada kiša -  rekao je putem radija Hamilton.

Prethodno su tokom 20 krugova jedan za drugim izletali su Sebastijan Grožan, Markus Erikson i Kimi Raikonen. Fetel je potom radio vezom tražio od čelnika Skuderije da kod sudija zatraže hitan prekid trke, jer kako je rekao nije video ništa ispred sebe. On je  potom izgubio kontrolu nad bolidom na ciljnom pravcu i umalo izazvao lančani sudar.

Jedan od vozača koji je proleteo pored Fetela pokupio je deo njegovog bolida, a potom su sudije istakle crvenu zastavu i naredile vozačima da parkiraju bolide. 

Reuters

Reuters

Trka ne može da traje duže od četiri sata, a da bi poent bili regularno dodeljeni potrebno je da bude odvezeno 75 odsto trke.

Reuters

 

Niko Rozberg je prvi u generalnom plasmanu sa 349 bodova dok Luis Hamilton ima 330.

 

Reuters

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija