• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Guardian

20.11.2016

13:52

JUSEIN BOLT NE MOŽE BEZ ŽENA, ali otkriva zašto Jamajkanci ne vole oralni seks!

Ostali sportovi

JUSEIN BOLT NE MOŽE BEZ ŽENA, ali otkriva zašto Jamajkanci ne vole oralni seks!

Podeli vest

Jusen Bolt je u vrlo interesantom i iskrenom intervjuu za Gardijan priznao da je monogamija na Jamajci precenjena kao i da ne voli oralno da zadovoljavaju devojke

Oni koji pružaju oralno zadovoljstvo devojkama na Jamajci ismevaju se u pesmama. "Mi nah bow down". U prevodu: "Neću da se spuštam dole" .

- To svi kažemo. Tako smo vaspitani. Ali, kada malo proputuješ shvatiš da je to stvar izbora. Ako hoćeš - tvoja stvar. Znam mnogo prijatelja koji to rade, ali ne ja - nasmejao se Bolt u razgovoru za Gardijan. 

Ja sam odrastao na Jamajci. Kad se žene bacaju na tebe, teško je reći ne
Jusein Bolt

Bolt obožava noćni provod i to ne krije, u nekoliko navrata je priznao, da kada ne trenira, onda je verovatno u nekom noćnom klubu. Zbog toga je često u centru skandala, svet obilaze njegove fotografije sa devojkama sa kojima nije u vezu. 

Objašnjava da je na Jamajci monogamija precenjena, te da je sasvim normalno da muškarci švrljaju. 

- Ovde je drugačije nego u Evropi. Na Karibima muškarci švrljaju. Stvar je u različitim kulturama. Uvek kažem da "prvi svet" ne razume ljude iz zemalja trećeg sveta. Nismo odrasli na isti način. Vejn Runi se oženio sa 21 godinom. Ja sam odrastao na Jamajci. Kad se žene bacaju na tebe, teško je reći ne. 

Priznaje najbrži čovek na svetu da nije uvek bio tolerantan prema homoseksualcima.

- Za mene je to bila najgora stvar na svetu, ali sam odrastao i sada nemam problem sa tim. Radim sa mnogo gej osoba širom sveta. Nemam problem sa homoseksualcima, to je izbor ljudi, ali je protiv zakona - kaže Bolt koji nije za to da Jamaka da određena prava homoseksualcima. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija