• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.11.2016

15:58

HAMILTON KAO MUNJA! Britanac najbrži i na drugom treningu u Abu Dabiju!

Ostali sportovi

HAMILTON KAO MUNJA! Britanac najbrži i na drugom treningu u Abu Dabiju!

Podeli vest

Vozač Mercedesa Luis Hamilton bio je najbrži i na drugom nezvaničnom treningu pred poslednju trku u sezoni, na kojoj će pasti odluka o šampionu

Na stazi u Abu Dabiju, Hamilton je najpre bio najbrži na prvom, a potom i na drugom nezvaničnom treningu. On je ostvario vreme od 1:40,861 minuta.

Međutim, u stopu ga je pratio klupski kolega i trenutno vodeći u generalnom plasmanu Niko Rozberg. Nemcu je za osvajanje šampionske titule dovoljno da završi na pobedničkom postolju, odnosno među prva tri mesta.

Kvalifikacije za poslednju trku u sezoni na programu su u subotu, a trka je u nedelju.

HAMILTON NAJBRŽI! Britanac dominirao na prvom treningu u Abu Dabiju

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija