• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

07.12.2016

07:00

RAĐEN ZA INFORMER OTKRIO: Sve je dobro prošlo, sledeće nedelje se vraćam u bazen!

Ostali sportovi

RAĐEN ZA INFORMER OTKRIO: Sve je dobro prošlo, sledeće nedelje se vraćam u bazen!

Podeli vest

Imao sam tri dana velike bolove, pa sam otišao kod lekara, a on me je odmah poslao na operaciju. Sad je sve u redu i već sledeće nedelje ću se vratiti u bazen, kaže Nikola Rađen

Puklo mi je slepo crevo i morao sam na operaciju, ali to me neće sprečiti da se vratim u bazen već sledeće nedelje, kaže za Informer vaterpolista Nikola Rađen!

Našem reprezentativcu je pozlilo prošlog ponedeljka, zbog čega je hitno operisan u bolnici "Medigrup" na Novom Beogradu.

Uskoro u novom klubu
Već sledećeg ponedeljka putujem u Rumuniju i pridružiću se ekipi Oradee
Nikola Rađen, srpski vaterpolista

Rađen kaže da oporavak dobro napreduje i da će mu već sutra skinuti konce.

- Sve se dobro završilo, hvala Bogu. Sada već mogu bolje da funkcionišem, nemam nikakvih problema. Oporavak teče u najboljem mogućem redu. Nisam imao nikakve komplikacije posle operacije. Sutra će mi skinuti konce i onda će mi biti još lakše - objašnjava Rađen.

Željan pobeda

Proslavljeni vaterpolista ističe da je trpeo velike bolove pre operacije.

- Imao sam tri dana velike bolove i zbog toga sam otišao kod lekara. Nisam ni pretpostavio da mi je puklo slepo crevo. Doktori su me pregledali i hitno sam operisan. Hirurški zahvat je prošao dobro. Ljudi koji su me operisali pobrinuli su se da sve prođe najbolje što može - objasnio je Rađen.

Srpskom vaterpolisti 17. februara naredne godine ističe suspenzija zbog korišćenja nedozvoljenih supstanci. On je bio prvo suspendovan na četiri godine, nakon što je pao na doping testu posle meča Srbije i Španije u Madridu 17. februara 2015. Rađen je zatim uložio žalbu sudu u Lozani, pa mu je kazna smanjena na dve godine.

Ne razvodim se od Ane

Rađen je nedavno ponovo bio tema gradskih tračeva, a ovoga puta šuškalo se da se razvodi od supruge Ane Kokić. Ona je, navodno, bila nezadovoljna zbog toga što je Nikola otišao u Rumuniju da trenira sa novim klubom. Rađen je to, međutim, demantovao.
Hvala Bogu, sve je u redu. Supruga i ćerke su dolazile da me posete u Rumuniji, jer je Ana bila slobodna - rekao je Nikola.

On je u septembru potpisao ugovor sa rumunskom Oradeom i, kako kaže, uskoro će se pridružiti novim saigračima.

- Trebalo bi da se vratim u bazen sledeće nedelje i da počnem da treniram. Već sledećeg ponedeljka putujem u Rumuniju i pridružiću se timu. Taman će proći nekih 20 dana od operacije, što je sasvim dovoljno za oporavak. Uskoro ću biti spreman za nove pobede i srećan sam zbog toga - naglašava Rađen.

Nema nervoze

Iskusni sportista kaže da će spreman dočekati prvu takmičarsku utakmicu.

- Ne postoji nervoza. Spreman sam da se ponovo takmičim. Bitno je da sam rešio ovaj neočekivani problem sa slepim crevom koji me je zadesio - zaključio je Rađen.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija