• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.12.2016

21:02

(VIDEO) DEVOJKO, ALAL VERA! Pogledajte golčinu golmana Norveške!

Ostali sportovi

(VIDEO) DEVOJKO, ALAL VERA! Pogledajte golčinu golmana Norveške!

Podeli vest

Rukometašice Norveške savladale su Mađarsku rezultatom 24:23 i osigurale prvu poziciju u Grupi II i plasman u polufinale Evropskog prvenstva, koje se održava u Švedskoj

U prvi plan je ipak izbio pogodak golmana Norvežanki Kari Alvik Grimzbo.

Ona je prvo sjajno odreagovala posle napada protivnica, a onda pogodila protivničku mrežu šutem preko celog terena! S gola na gol!

E ekipi Norveške najbolja je bila Nork sa šest golova, dok je jedan manje postigla Arntzen, s druge strane sa pet golova je Gorbic bila najefikasnija u timu Mađarske.



U drugom meču u grupi Rumunija je posle mnogo muke savladala Češku 30:28 predvođene Kristinom Neagu koja je postigla je 10 pogodaka. Posle ove pobede Rumunke su drugo na tabeli sa 6 bodova, iza Norvežanki koje imaju osam. 

EVROPSKO PRVENSTVO

Grupa 2, druge runde

Češka - Rumunija 28:30 (14:17)
Mađarska - Norveška 23:24 (9:11)
Danska - Rusija 20.45

Tabela: Norveška 8, Rumunija 6, Danska 4, Češka 2, Rusija 2, Mađarska 0.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija