• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.12.2016

09:08

DRAGICA ĐURIĆ: Deveto mesto je realnost, možemo da pariramo najjačima!

Ostali sportovi

DRAGICA ĐURIĆ: Deveto mesto je realnost, možemo da pariramo najjačima!

Podeli vest

Selektor srpskih rukometašica Dragica Đurić rekla je da je deveto mesto u Evropi realan rezultat za njen tim, ali da je moglo bolje

Srbija je u poslednjem kolu druge faze takmičenja poražena od Francuske sa 28:21, a Đurićeva je kazala da je zadovoljna otporom koji su pružile njene rukometašice.

- Rezultatski može da bude i dobro i loše, ali to je u ovom trenutku realnost - rekla je Dragica Đurić po završetku poslednje utakmice za Srbiju u Švedskoj.

Ženska rukometna reprezentacija Srbije zauzela je deveto mesto na Evropskom prvenstvu.

- Bitno je da smo pružili dobar otpor. Nisam ni očekivala da možemo da pobedimo, pogotovo što je njima ova utakmica značila ulazak u polufinale. Drago mi je što smo se približili i što možemo da pariramo igrom i tako jakoj reprezentaciji - istakla je Đurićeva.

PORAZ ZA KRAJ EP! Rukometašice Srbije izgubile od Francuske - 28:21


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija