• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.12.2016

16:31

DOMEN "KAO MATOR"! Mlađi Prevc nastavio dominaciju u Svetskom kupu!

Ostali sportovi

DOMEN "KAO MATOR"! Mlađi Prevc nastavio dominaciju u Svetskom kupu!

Podeli vest

Slovenački ski skakač Domen Prevc došao je do četvrte pobede ove sezone, pošto je trijumfovao na sedmim skokovima ovogodišnjeg izdanja Svetskog kupa u švajcarskom Engelbergu

Mlađi od braće Prevc je drugog dana takmičenja u Engelbergu slavio ukupnim skorom od 305.9 bodova, zahvaljujući skokovima od 144 i 141,5 metra.

Drugo mesto zauzeo je Poljak Kamil Štoh, koji je imao 12 bodova manje, dok se na trećem stepeniku pobedničkog postolja našao Štefan Kraft iz Austrije.

Aktuelni osvajač Svetskog kupa Peter Prevc upisao je još jedan razočaravajući rezultat, pošto nije uspeo da prođe u drugu rundu. Slovenac je bio 33. u prvoj rundi pošto je skočio samo 126,5 metara.

Domen Prevc trenutno vodi u generalnom plasmanu sa 540 bodova, a prate ga Tande sa 382 i Kraft sa 331.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17