• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.12.2016

07:00

KOŠARKAŠKI TRENER NA ČELU SRPSKOG SPORTA! Božidar Maljković preuzima OKS!

Ostali sportovi

KOŠARKAŠKI TRENER NA ČELU SRPSKOG SPORTA! Božidar Maljković preuzima OKS!

Podeli vest

Izbori u OKS, koji je trebalo da budu održani u sredu, otkazani zbog nedostatka kvoruma. Nova izborna sednica biće održana 27. januara, a za predsednika će biti izabran Božidar Maljković

Košarkaški trener Božidar Maljković biće izabran za predsednika Olimpijskog komiteta Srbije 27. januara, baš kao što je Informer najavio!

Izborna sednica Skupštine OKS, koja je trebalo da bude održana juče u Beogradu, otkazana je zbog nedostatka kvoruma.

Fudbalski savez Srbije lobirao je kod drugih sportskih saveza da ne glasaju za Todorova, već da nedolaskom izdejstvuju pomeranje sednice kako bi se Maljkoviću dala nova šansa da se kandiduje. Upravo to se i desilo. Od ukupno 65 članova Skupštine, juče je u prostorije OKS došlo svega 14.

ODLOŽENA IZBORNA SEDNICA SKUPŠTINE Olimpijskog komiteta Srbije! NASLEDNIKA DIVCA DOBIJAMO 27. JANUARA 2017.

Čelnici OKS izostanak delegata pokušali su da opravdaju, a bilo je i sarkastičnih komentara da nisu došli zbog epidemije gripa.

- Naravno da nije slučajnost da delegati ne dođu, već je to učinjeno sa ciljem da sednica bude odložena. U međuvremenu će doći i do promene u statutu, tako da će Maljković, koji nije uspeo da se kandiduje po već propisanim pravilima, biti kandidovan. Nova sednica biće održana najverovatnije 27. januara, a sve i da Todorov ostane u trci, neće imati šanse za pobedu. Maljkoviću je funkcija sigurna - objasnio je naš izvor.

Inače, Maljković i dalje odbija da se oglasi, uprkos haosu koji je nastao zbog njegove želje da bude predsednik OKS. Dok se drugi bore za njegovu funkciju, Maljković jednostavno ćuti. Jedina informacija dostupna o njemu u proteklih nekoliko dana bila je da je otišao u Italiju, ali nije poneo telefon.

(FOTO) DIVAC POSLE ODLAGANJA SKUPŠTINE OKS: Virus je u Beogradu! Želim delegatima da se izleče 

TODOROV: Nisam razočaran, razmisliću da li da odustanem


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Misirac

pre 7 godina

Boza Maljkovic ime za Todorova i ne mogu se niti u jednom pogledu uporedjivati. Konacno neko kvalitetan da dodje na neku vrlo vaznu funkciju. \n

Djoksi

pre 7 godina

Posle par meseci ce podnti ostavku jer mu spanska kosarkaska federacija nece dozvoliti da bude predsednik OKS i da vodi neki spanski klub za velike pare. VEC VIDJENO!!!!!

Koki

pre 7 godina

Bozo cela srpska javnost i sportisti su uz tebe ! \n

veselin

pre 7 godina

Na svim funkcijama u državi moraju biti UDB-aši i oni koi su pod njihovom kontrolom na primer divac je priznao Kosovo i metohiju...

boco

pre 7 godina

sta ti treba to maljkovicu kako ce te ustoliciti, tako ce te i odbaciti pao ti je ugled kod vecine sportskih radnika i pratilaca sporta dozvoljavas da te iskoriste

Delija

pre 7 godina

VELIKA SRAMOTA!!!!! Čime je on zaslužio da bude predsednik OKS, ni na jednoj Olimpijadi nije ucestvao. Izbegavao je da bude selektor reprezentacije i trener naših klubova, a istovremeno za velike novce ravijao košarkaše Hrvatske, Španije, Francuske i dr. Šta je dotični gospodin uradio za razvoj košarke i sporta u Srbiji. Veliko NIŠTA, osim što je Marinin otac ali je ona sve što je postigla postigla svojim radom i znanjem.

zoran

pre 7 godina

Covek rodjen u hrvatskoj ,razvijao hrvatsku kosarku ,a za Srpsku ucinio nula,radio u inostranstvu za velike pare i licni interes i koji nikad nije zeleo da preuzme Zvezdu ili Srbiju a predlozen od najgoreg saveza sa najmanjim sterucnim i ljudskim kredibilitetom-fudbalskog.Todorov na celu jednog zdravog saveza,intelektualac vrhunski sportista i sportski radnik je daleko bolji kandidat.Vanja Grbic princ naseg sporta ,stanovnik kuce slavnih vrlo je pogodan za tu funkciju itd.itd

jovo

pre 7 godina

Ljudi sta je ovo!? Ja sam razumeo da pojedini savezi (njih 4)zele promenu Statuta da bi omogucil da moze da bude vise kandidata? Sada najnetrofejniji savez FSS, a najbogatiji kaze ne moze Murta mi hocemo Kurtu i tacka. Pa ako se vec menja Statut neka bude vise dobtih kandidata npr Maljkovic, Todorov, Sapic i dr. Tada sportski savezi mogu da razmisle, bez pritiska, pretnji i ucena i da izaberu najboljeg!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija