• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.R.

03.01.2017

12:22

(FOTO) KUD KOJI ZA DOČEK! Srpski sportisti slavili na svim meridijanima

Ostali sportovi

(FOTO) KUD KOJI ZA DOČEK! Srpski sportisti slavili na svim meridijanima

Podeli vest

Srpski sportisti Novu godinu čekali su od Australije do Amerike! Jedni su tako morali zbog posla, drugi su bežali od zime, a ima i onih koji su se odlučili za popularne zimske destinacije u Srbiji

 

 

Naši predstavnici u Australiji na dočeku 2017. bili su fudbaleri Sidneja Miloš Ninković i Miloš Dimitrijević sa porodicama, ali i Viktor Troicki sa suprugom Aleksandrom, jer je teniser na turniru u Brizbejnu.

NBA košarkaš Boban Marjanović dočekao je 2017. sa najbližima u Americi, gde igra za Denver, a fanovima je na srpskom i engleskom čestitao Novu godinu.

Public

Anđušići u kupaćim

Teniser Janko Tipsarević sa suprugom Biljanom i ćerkom Emili poželeo je sve najbolje u 2017. iz Bangkoka. Novu godinu u toplim krajevima dočekala je i Ivana Maksimović Anđušić sa suprugom Danilom. Strelkinja i košarkaš odlučili su se za Dubai, pa su ispratili 2016. u kupaćim kostimima.

- Spremni da uskočimo u novu, zajedničku avanturu, zvanu 2017. Srećna Nova godina, dobri ljudi - poručili su Anđušići putem društvenih mreža. 

Public

Ćirilica na Bahamima

Fudbaler Zvezde Mičel Donald je Novu dočekao na Bahamima sa ženom, a navijače je pozdravio porukom na ćirilici

Najluđu noć u Dubaiju proveo je i fudbaler Partizana Valeri Božinov. Napadač crno-belih je sa devojkom Biljanom Dol i sinom Valerijem Mlađim uživao u čarima ove arapske zemlje.

Još neki "srpski stranci" iskoristili su pauzu u prvenstvu da skoknu do toplijih krajeva. Fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald je sa Bahama na ćirilici čestitao Novu.

- Blagoslovenu 2017. vam želim. Svima srećna Nova godina - poručio je Donald.

Public

Najbolji strelac Superlige, Partizanov Leonardo je u rodnom Brazilu ispratio 2016.

- Srećna svima Nova godina. Bog vas blagoslovio sve, posebno moju porodicu - napomenuo je Leonardo.

Public

Teniserka Jelena Janković bila je u Kini zbog takmičenja u Šenženu, a osim tenisera, Novu godinu je radno započeo i trener Fulama Slaviša Jokanović. Njegova ekipa juče je igrala utakmicu, pa je već 1. januara vodio trening.

- Počeli smo 2017. jakim treningom, jer nas čeka važna utakmica. Srećna vam svima Nova godina - istakao je Jokanović.

Žurka na Zlatiboru

Vaterpolista Nikola Rađen bio je sa suprugom Anom Kokić na Zlatiboru, gde je ona imala nastup za novogodišnju noć. Društvo mu je pravio Duško Pijetlović sa suprugom i crnogorski vaterpolista Aleksandar Ivović, takođe sa lepšom polovinom.

Public

Fudbalski reprezentativac i član Bešiktaša Duško Tošić iskoristio je pauzu u turskom prvenstvu da poseti domovinu. On je sa suprugom pevačicom Jelenom Karleušom i ćerkama Nikom i Atinom dočekao 2017. kod kuće.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija