• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

25.01.2017

13:13

(FOTO) UMREĆETE OD SMEHA! Evo kako su svetski sportski asovi izgledali kao klinci!

Ostali sportovi

(FOTO) UMREĆETE OD SMEHA! Evo kako su svetski sportski asovi izgledali kao klinci!

Podeli vest

Zvezda Real Madrida Kristijano Ronaldo kao dečak bio bucmast i osetljiv, dok je Leo Mesi od malih nogu učio da podiže trofeje

Jedan od najboljih fudbalera današnjice Kristijano Ronaldo kao dečak je bio bucmast i stidljiv, dok je Lionel Mesi odmalena navikao da podiže trofeje! Posle fotografija srpskih, na red su došli i najbolji svetski sportisti, koji imaju veoma interesantne i neobične slike iz detinjstva.

 

Zvezda Real Madrida imao je samo tri godine kad je napravio prve fudbalske korake šutirajući loptu u dvorištu ispred skromne kuće, dok asa Barselone ni problemi sa hormonom rasta nisu sprečili da postane vrhunski igrač.

Rafa kapetan

Znao je i Rafael Nadal odmalena da će biti teniser, a očigledno je voleo da na Majorki upravlja jahtom svojih roditelja. Sa reketom su rano počeli da se druže i Endi Marej, Marija Šarapova, ali i sestre Venus i Serena Vilijams.

(FOTO) I ŠAMPIONI SU BILI DECA! Hit fotografije srpskih sportista iz najmlađih dana

S druge strane, dve velike ljubavi imao je Rodžer Federer - fudbal i tenis, pa ga je otac Robert redovno vodio na treninge.

- Imao sam dvanaest godina kad sam morao da se odlučim za jedan sport. Tada sam slučajno čuo da je jedan trener rekao mom tati da nisam talentovan za tenis. U meni je proradio inat i zato sam rešio da se potpuno posvetim tenisu - objasnio je jedan od najboljih igrača u istoriji belog sporta.

Benzema devojčica

Sa samo dve godine Lebron Džejms je počeo da ubacuje loptu u koš, pa ne treba ni da čudi što je izrastao u najboljeg košarkaša današnjice.

Za Dijega Armanda Maradonu, Ronaldinja i Vejna Runija fudbalska lopta je bila omiljena igračka, dok je Karim Benzema pomalo ličio na devojčicu.

Informer

Da su veliki šampioni bili nestašni i zanimljivi kao i sva druga deca, vidi se i po fotkama Nejmara, Serhija Ramosa, Zlatana Ibrahimovića, Juseina Bolta, Pau Gasola, Dirka Novickog, Stena Vavrinke...

Public

Mali Stef Kari upoznao Dražena Petrovića

 

 

Andrew D. Bernstein

As Golden Stejta Stef Kari je kao četvorogodišnjak imao priliku da se upozna i druži sa pokojnim Draženom Petrovićem. Naime, na Ol-staru 1992. godine jedan od najboljih košarkaša današnjice sedeo je u krilu svog oca Dela, a pored njih je bio i tragično nastradali hrvatski reprezentativac. Takođe, Draženova majka Biserka je tada čuvala malog Stefa da ne utrči na teren dok se njegov tata takmičio u šutiranju trojki.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija