• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.R.

29.01.2017

14:54

(FOTO) LEPOTICE STIŽU U ARENU! Čeka nas atletski spektakl u Srbiji

Ostali sportovi

(FOTO) LEPOTICE STIŽU U ARENU! Čeka nas atletski spektakl u Srbiji

Podeli vest

Atletsko prvenstvo Evrope, koje će od 3. do 5. marta biti održano u "Kombank areni", moglo bi ujedno da bude i izbor za sportsku mis

 

Osim vrhunskog sportskog nadmetanja, navijači će imati prilike da vide pregršt prelepih devojaka na čelu sa našom skakačicom udalj Ivanom Španović.

Ivani je, naravno, takmičenje u prvom planu.

- Poznata sam ne zbog lepote nego zbog rezultata koje postižem. Zato ne volim da se moj izgled potencira. Od svoje generacije se izdvajam po tome što sam uspešna sportistkinja - rekla je Španovićeva.

Dolazi mis guze

Ivani će u disciplini skok udalj konkurentkinja biti Nemica Aleksandra Vester (22). Ona je rođena u Gambiji, majka joj je iz Gane, ali joj je otac Nemac, pa je odmalena počela da se takmiči za Nemačku. 

Neizvestan dolazak Klišine

Reuters

Skakačica udalj Darija Klišina pod upitnikom je za dolazak u Beograd. Još je na snazi zabrana takmičenja atletičarima iz Rusije, pa bi ova lepotica mogla da učestvuje samo pod belom zastavom. Klišina za sada još nije podnela zahtev za ovu mogućnost. Ali za to ima još vremena, jer će konačan spisak učesnika biti poznat 27. februara. Do tada atletičari treba da ispune norme za učešće na EP.

U početku je nastupala u više disciplina, ali su je povrede omele da tako nastavi, pa se opredelila samo za skok udalj. Prošle godine na Svetskom prvenstvu u dvorani održanom u američkom gradu Portlandu zauzela je šesto mesto, dok je Ivana Španović završila sa srebrnom medaljom

Reuters
Aleksandra Vester

 

 

 

 

 

 

Takođe šesto mesto, ali na Evropskom prvenstvu u Amsterdamu, zauzela je atraktivna Kadi Sanija (22), koja bi i ove godine trebalo da bude jedna od vedeta švedske reprezentacije. Svojevremeno je osvajala zlato na Olimpijskim igrama mladih. Na Evropskom šampionatu za mlade u Talinu 2015. navijači su je proglasili za "mis guze".

Konkurencija će biti opasna i u skoku uvis, gde će se takmičiti mlade i prelepe Julija Levčenko i Meri-Lorens Jungflajš. Ukrajinka Levčenko (19) je nadolazeća zvezda, koja je pre tri godine na Olimpijskim igrama mladih osvojila zlato.

Reuters

Nemica Jungflajš (26) nije više u godinama kad važi za talenat i potencijalnu zvezdu, već je stasala za veliki rezultat. Na Olimpijskim igrama u Riju prošle godine bila je sedma. Već se takmičila u Srbiji 2009. godine i to kao debitant na juniorskom Evropskom prvenstvu u Novom Sadu, gde je zauzela šesto mesto.

Informer

Sklona ispadima

Grčka takmičarka u troskoku Paraskevi Papahristu trebalo bi takođe da se pojavi u Beogradu, ako joj se u međuvremenu ne dogodi neki ispad kao pred Olimpijske igre 2012.

Atinjanka je tad imala normu za Igre u Pekingu, ali je suspendovana zbog poruke na Tviteru: "Toliko je Afrikanaca u Atini da komarci sa Zapadnog Nila slobodno mogu da jedu domaću hranu".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija