• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.03.2017

10:48

OBRT! IZ DŽUDO SAVEZA TVRDE: Majdovu smo na vreme rekli da ne kreće u Baku jer nema vizu, ali nije poslušao!

Ostali sportovi

OBRT! IZ DŽUDO SAVEZA TVRDE: Majdovu smo na vreme rekli da ne kreće u Baku jer nema vizu, ali nije poslušao!

Podeli vest

Generalni sekretar Džudo saveza Srbije Lidija Popović objavila je danas saopštenje u kojem tvrdi da je Nemanja Majdov jedini krivac za to što je dva dana zaglavljen na aerodromu u Bakuu, jer mu je na vreme rečeno da ne kreće na put, pošto nema vizu za ulazak u zemlju

 

Generalna sekretarka saveza tvrdi i da nije tačna informacija da je Majdov na aerodromu sam, žedan i gladan, jer je sve vreme sa njim njegov otac Ljubiša.

Lidija Popović u saopštenju ističe da Džudo savez Azerbejdžana, iako je kao organizator Grend slem turnira bio dužan da to učini, nije na vreme javio Džudo savezu Srbije da se promenila procedura izdavanja viza u toj zemlji i da ona više ne može da se dobije kada se sleti na aerodrom u Bakuu.

- Odmah nakon dobijene informacije, kancelarija Džudo saveza Srbije, tj. ja kao generalni sekretar, obavestila sam gospodu Aleksandra Kukolja, Nemanju Majdova i Ljubišu Majdova da ne kreću u Azerbjedžan, mada su već imali kupljene avionske karte od strane Džudo saveza Srbije, jer neće moći da uđu u zemlju.

Aleksandar Kukolj je poslušao sugestiju DŽSS, ali Ljubiša Majdov i njegov sin Nemanja nisu i odlučili su da krenu na put, uz obrazloženje da veruju da će tamo dobiti vizu na aerodromu.

Naravno, azerbejdžanske vlasti su ostale dosledne svojoj prvobitnoj odluci da više neće činiti bilo kakve ustupke i tako nisu dozvolile odobravanje vize na aerodromu Nemanji i Ljubiši Majdovu i savetovali ih da se vrate prvim avionom u Sarajevo, što je bila njihova početna stanica. 

I pored te informacije, gospoda Majdov su odlučila da ipak ostanu na aerodromu, očekujući da će se "nešto" desiti i da će dobiti vizu i otići na Grend slem u Bakuu. Međutim, ništa od toga što su oni planirali se nije desilo i morali su da se vrate u Sarajevo.

U medijima se pojavila informacija da je Nemanja Majdov na aerodromu sam i bez ikakve pomoći, pa se mogao steći utisak da je jedan mladi čovek prepušten sam sebi bez ikakve pomoći saveza i države. Istina je drugačija, Nemanja tamo nije bio sam, nego sa svojim ocem i trenerom Ljubišom - stoji, pored ostalog, u saopštenju Lidije Popović, generalne sekretarke DŽSS.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija