• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S. - D. R.

16.04.2017

08:00

(FOTO) SRPSKE SPORTSKE LEPOTICE U POSETI INFORMERU: Ivana razbila Milici VASKRŠNJE JAJE!

Ostali sportovi

(FOTO) SRPSKE SPORTSKE LEPOTICE U POSETI INFORMERU: Ivana razbila Milici VASKRŠNJE JAJE!

Podeli vest

Srpska teniserka Ivana Jorović (19) pobedila je kajakašicu Milicu Starović (28) u tradicionalnom Informerovom tucanju vaskršnjim jajima

Ivana i Milica posetile su našu redakciju i same su ofarbale i ukrasile jaja. Otkrile su da će od vaskršnjeg zeke poželeti da im donese sportsku sreću jer smatraju da je ona najvažnija za karijeru.

- Poželećemo za Vaskrs samo sportsku sreću i da nas obiđu povrede. Onda lako dolaze dobri rezultati i uspeh. Nešto najgore je kad vam žreb nije naklonjen, na sve ostalo možete da utičete, a to je čista sreća. Nema gore kada okrene leđa - saglasne su Milica i Ivana.

Jorovićeva: Prete mi kad izgubim

Tenis je jedan od najzastupljenijih u kladionicama, pa Ivani često prete putem društvenih mreža.
Ima raznih psovki, nazivaju me, da izvinete, kurvom, kunu me, pišu da me treba ubiti, da mi se sruši avion. Onda da im dugujem 200 evra jer su igrali na mene. Mogu da ih prijavim WTA, onda ih blokiraju, ali oni naprave drugi profil. Nije prijatno. Pokušavate da ignorišete, ali nekada je veoma teško - istakla je Jorovićeva.

Voli fudbalera

Gošće Informera zbog obaveza nemaju često vremena da farbaju jaja kod kuće, pa im je taj posao u našoj redakciji dobro došao kao vežba.

- Mi teniseri smo često odvojeni od porodice, retko sam u Srbiji za praznike. Ovo je prvi put posle 10 godina da ću biti kod kuće za Vaskrs, u Čačku, jer 22. i 23. imamo Fed kup protiv Australije u Zrenjaninu. Nisam nikada farbala jaja, evo sad sam prvi put probala kod vas u redakciji. Kada sam na putu, nema mnogo prilika za prazničnu tradiciju, posebno kad ste u hotelu - otkrila je Ivana, a nadovezala se Milica:

- Imala sam takmičenja ovih dana, ali nedelja mi je slobodna, tako da ću biti sa porodicom za praznik. Pošto sezona uvek počinje oko Vaskrsa na Adi Ciganliji u Beogradu, stalno jurim posle trka da se vratim u Novi Sad. Sada ću farbati jaja i raditi sve što treba.

Novak Đurović

Jorovićeva i Starovićeva otkrile su nam i neke manje poznate detalje iz života. Ivana je u vezi sa jednim srpskim fudbalerom, a Milica je verena za nekadašnjeg kajakaša.

Starovićeva: Tata, zašto kajak?

Kajak nije popularan, što je Milica posebno primetila na Olimpijskim igrama 2016, pa se požalila tati.
- Tata je bivši sportista, difovac, mogao je da me usmeri na koji god sport je hteo, pa kada sam se vratila iz Rija pitala sam ga zašto me je poslao baš na kajak jer sam tamo shvatila koliko je bespravno zapostavljen. Podsetio me je da sam sama birala. Trenirala sam gimnastiku dok sam bila mlađa. Onda sam izrasla i razboj mi je postao mali, a u kajak sam se zaljubila na prvi pogled - ispričala je Starovićeva.

- Žene su uvek pod lupom, dok je sa muškarcima drugačije. Tako je i sportistkinjama teže da imaju normalnu vezu. Zato je lakše kada se zabavljate sa sportistom, jer vas bolje razume. Sport je naš život i teško je naći nekoga ko to shvata - objasnile su naše sagovornice.

Ne druže se

Srpske reprezentativke su priznale da među sportistkinjama vlada veća sujeta nego među sportistima.

- Recimo, teniseri su za Božić uglavnom u Australiji. Mi teniserke slavimo praznik svaka sa svojim timom. S druge strane, teniseri su uvek zajedno. Žene se iz nekog razloga ne druže, ne znam zašto, ali mi je krivo. Valjda ima mnogo sujete - objasnila je Ivana, a Milica je nastavila:

- Isto je u kajaku. Momci se posle takmičenja šale jedni s drugima iako su rivali. Kod nas žena toga je manje ili uopšte ne postoji.

Novak Đurović
Novak Đurović

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija