• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

26.04.2017

16:18

SELEKTOR SAVIĆ JE CAR: Imam ogromna leđa, a stomak mi je još veći jer....

Ostali sportovi

SELEKTOR SAVIĆ JE CAR: Imam ogromna leđa, a stomak mi je još veći jer....

Podeli vest

Predsednik Vaterpolo saveza Srbije Milorada Krivokapića podvukao je nedavno kako Pravilniku ponašanja moraju da poštuju stručni štab i reprezentativci, a selektor Dejan Savić to je prokomentarisao u svom stilu

- Svestan sam da imam ogromna leđa, jer nosim veliki teret na njima. Stomak mi je, nažalost, još veći, jer gutam ljude čije poteze očigledno ne mogu da svarim. Takođe, verujem da stavovi izneti u pomenutom intervjuu nisu baš stavovi predsednika saveza i već više savetnika oko njega. Neću svađu, pri Vaterpolo savezu Srbije sam od 1993. godine u kontinitetu i čini mi se da nekome odgovara stanje haosa... I, konačno, nadam se da ovaj razgovor nema ton koji bi uticao da se primene norme "čuvenog pravilnika" - kazao je za Mondo Dejan  Savić.

Nigde ne idem, nigde nisam ni hteo da idem! I to nije niko sam odlučio nego smo se dogovorili, Dejan Savić, selektor Srbije

Krivokapić je govorio i o disciplini u reprezentaciji i pravilima koja moraju da se poštuju. Primera radi, ne mogu da se leče na svoju ruku, da konzumiraju alkohol, zabranjeno je pušenje cigareta na pripremama.

- Dosadašnji rezultati u svim konkurencijama pokazuju da taj Pravilnik nije baš toliko važan segment da bi mu se posvetila tolika pažnja. Imam igrače i stručni štab koji znaju da se ponašaju, znaju da se odnose prema obavezama i da ostvaruju rezultate. Ne mora uvek da bude zlato ali će odnos prema reprezentaciji uvek biti kao kada se osvajala najsjajnija medalja. Imamo mi mnogo veće probleme za rešavanje. Uzgred, Pravilnik reguliše samo igrače i struku. A šta je sa odgovornima u organizaciji, ko to rešava, koji je to dokument? - pita se selektor.

Dejan Savić mogao bi da vodi klub u zemlji i možda u inostranstvo samo uz dozvolu Saveza. Mada mu duguje i za plate i za nagrade još od igračkih dana, u Savezu nisu baš voljni da sedi na sve stolice. 

- Nigde ne idem, nigde nisam ni hteo da idem! I to nije niko sam odlučio nego smo se dogovorili. Što se domaćeg kluba tiče, zar nisam bio trener Zvezde u 2013. i 2014. i 2015? O dugovanjima nisam ni hteo da pričam. Osećam se sada kao da imam kost u grlu - kazao je selektor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Brano

pre 6 godina

Koja je ovo ljudina, fizički a jos vise duhovno, a tek sportski da ne govorimo\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija