• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.04.2017

15:37

SENZACIJA U RUSIJI! Botas najbrži u Sočiju, Fetel drugi, Hamilton podbacio!

Ostali sportovi

SENZACIJA U RUSIJI! Botas najbrži u Sočiju, Fetel drugi, Hamilton podbacio!

Podeli vest

Vozač Mercedesa Valteri Botas pobednik je trke za Veliku nagradu Rusije, a na pobedničkom postolju našao se još dvojac Ferarija - Sebastijan Fetel i Kimi Raikonen

Botas je senzacionalni pobednik trke u Rusiji, a to je za vozača Mercedesa bio prvi trijumf u Formuli 1. On je izdržao napade četvorostrukog šampiona Sebastijana Fetela u finišu trke i sa manje od sekunde završio ispred Nemca iz Ferarija.

Na trećem mestu bio je takođe vozač Skuderije Kimi Raikonen, dok je aktuelni šampion Luis Hamilton završio tek na četvrom mestu.

Prvih deset u Sočiju kompletirali su Maks Ferštapen, Serhio Peres, Esteban Okon, Niko Hulkenberg, Felipe Masa, Karlos Sains junior.

Fetel je uvećao prednost u generalnom plasmanu u odnosu na Hamiltona. Nemac sada ima 86 bodova, Britanac 73, a Botas je treći sa 63.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija