• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.05.2017

17:41

BOLT STAVIO TAČKU: Dosta je, uradio sam šta sam hteo!

Ostali sportovi

BOLT STAVIO TAČKU: Dosta je, uradio sam šta sam hteo!

Podeli vest

Najbrži čovek na svetu Jusein Bolt potvrdio je da će posle Svetskog prvenstva u Londonu definitivno završiti karijeru

Planetarni šampionat održaće se od 4. do 13. avgusta u Londonu, i to je poslednja prilika za ljubitelje "kraljice sportova" da uživaju u predstavi koju će izvesti Bolt.

- Svi žele da nastavim, ali to je lakše reći, nego učiniti. Uradio sam sve što sam hteo, uradio sam velike stvari u sportu - poručio je 30-godišnji Jamajčanin, i dodao:

- Ljudi samo žele da vide još i još, ali ja kao osoba moram da odlučim o penzionisanju. Ne želim da nastavim, pa onda da počnem da gubim, pošto mrzim poraze - jasan je Bolt.

Višestruki olimpijski i svetski šampion, vlasnik nekoliko svetskih rekorda naglasio je da neće dopustiti sebi da se nakon odlaska u penziju previše opusti, iako je poznat po lagodnom stilu življenja.

- Kladio sam se mojim menadžerima, dali su mi dva meseca pre nego što dobijem stomačić. Neću dopustiti da se to dogodi - istakao je Bolt.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija