• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.05.2017

21:13

(FOTO) BEZ NJIH SE NIJE MOGLO: Savez hokeja na travi Beograda, nagradio legende ovoga sporta!

Ostali sportovi

(FOTO) BEZ NJIH SE NIJE MOGLO: Savez hokeja na travi Beograda, nagradio legende ovoga sporta!

Podeli vest

Na stadionu BASK-a u hotelu PRESTIŽ, Savez hokeja na travi Beograda podelio je nagrade, igračima i sportskim radnicima koji su u proteklih 50 godina dali sebe za uspeh ovog olimpijskog sporta
SHNT

Tom prilikom u ime SHNT Beograda nagrade su uručili predsednik Slavko Damjanov i gen.sekretar Miro Jotić. Uz čestitke nagrađeni sportski radnici i igrači su darivani plaketama koje će ih podsećati na njihov nesumnjivo ogromni doprinos razvoju i popularizaciji hokeja.

Nagrade su dobili: Dr.Đurđe Naumović, Milija Nedeljković, Sreten Stanojević, Miodrag Potkonjak, Marko Rogošić, Stevan Đakovič, Radoje Obradović, Vladislav Stojnić, Petar Petrović, Dr. Vićentijević.

Posebna nagrada "Igrač svih vremena" pripala je hokejašu i uspešnom biznismenu Miroslavu Stanojeviću.

U ime nagrađenih zahvalio se  dr. Đurađ Naumović, nekadašnji igrač BASK-a i reprezentativac Jugoslavije, a kasnije sportski radnik i dugogodišnji predsednik HK “DINAMO” iz Pančeva.

SHNT

Prekaljeni hokejaš se zahvalio organizatoru, ističući da to ne radi zbog dodeljenog priznanja, već zbog sveukupnog rada, afrmativnog za hokej, njegov opstanak i razvoj.

SHNT

Dr. Đurađ Naumović se prisetio prošlosti govoreći da su hokejaši pored takmčenja u redovnom prvenstvu igrajući za klubove i reprezentaciju, uspostavljali kontakte šireći prijateljstvo sa sportistima širom Evrope i sveta. 

- Zbog toga su nas u našim sredinama posebno voleli i cenili sportisti i iz drugih sportova, jer smo im često pomagali u ostvarivanju kontakata i putovanja-naglasio je dr. Naumović. 

SHNT

Hokejaši na prvim Mediteranskim igrama

Prvi reprezentativci iz Beograda (HK BASK) hokejaši Milija Nedeljković, Đurđe Naumović, Sreten Stanojević bili su članovi reprezentacije Jugoslavije na prvim Mediteranskim igrama, utirući put mnogim drugima, koji su nakon njih usledili u muškoj i ženskoj konkurenciji.

HOKEJAŠI NA TRAVI DELE PRIZNANJA: U znak sećanja na one bez kojih se nije moglo i one bez kojih se ne može danas!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija