• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.05.2017

15:45

BORKOVIĆ BEZ BODOVA! Trku u Belgiji završio na 11. mestu!

Ostali sportovi

BORKOVIĆ BEZ BODOVA! Trku u Belgiji završio na 11. mestu!

Podeli vest

Srpski automoblista Dušan Borković nije uspeo da dođe do bodova trećeg trkačkog vikenda u Belgiji u TCR šampionatu

Borković je u petak na stazi "Spa Frankošamp" zauzeo 16. mesto, dok je danas bio za pet pozicija bolje plasiran, što nije bilo dovoljno za bodove.

Desetu poziciju je u Alfi, koja je ovog trkačkog vikenda bila teža čak 50 kilograma, srpski as držao do samog finiša trke kada ga je nesportskim potezom Altoja sprečio da osvoji novi bod. Tim našeg asa je uložio žalbu organizatorima na ovakav Altojin potez, ali je žalba iz nerazumljivih razloga, s obzirom da je Altojin prekršaj bio očigledan, odbijena.

- Nisam zadovoljan. Ostao sam bez bodova jer me je Altoja obišao van staze. Nadao sam se da ću ući u bodove, ali šta je tu je. Zadovoljan sam svojom vožnjom, pogotovo ako se uzme u obzir balast od 50 kg koji sam imao. Nadam se dobroj vožnji sledećeg vikenda kada bi trebalo da imam 30 kilograma manje, rekao je Borković nakon trke - kazao je Borković.

Borković je sada na četvrtom mestu u generalnom plasmanu sa 51 bodom, treći je Mađar Atila Taši sa dva više, a ispred su još Stefano Komini iz Švajcarske sa 66 i Francuz Žan-Karl Vernaj sa 91 poenom.

Četvrti trkački vikend TCR serije vozi se 13. i 14. maja u italijanskoj Monci.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija