• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.05.2017

15:09

IZABRANI ČLANOVI IZVRŠNOG I NADZORNOG ODBORA! Evo ko će činiti novu upravu OKS

Ostali sportovi

IZABRANI ČLANOVI IZVRŠNOG I NADZORNOG ODBORA! Evo ko će činiti novu upravu OKS

Podeli vest

Na Izbornoj skupštini Olimpijskog komiteta Srbije, koja je aklamacijom prihvatila da jedini kandidat za novog predsednka, Božidar Maljković, preuzme tu funkciju, izglasani su i članovi Izvršnog i Nadzornog odbora

Generalni sekretar je, na Maljkovićevu inicijativu, ostao Đorđe Višacki koji je i u prethodnom sazivu obavljao tu funkciju.

Za članove Izvršnog odbora, tajnim glasanjem, izabrani su: Mirko Nišović (predsednik Kajakaškog saveza), Željko Trajković (predsednik Rvačkog saveza), Veselin Jevrosimović (predsednik Atletskog saveza), Zoran Gajić (predsednik Odbojkaškog saveza), Predrag Danilović (predsednik Košarkaškog saveza), Snežana Žugić (generalni sekretar Saveza za skokove u vodu Srbije), Nenad Petković (generalni sekretar Streljačkog saveza), Iva Popović (predsednik Saveza za sinhrono plivanje), Milorad Krivokapić (predsednik Vaterpolo saveza) i Vladeta Radivojević (predsednik Skijaškog saveza).

Njima su, na Maljkovićevu inicijativu, pridruženi i naša olimpijska tekvondo šampionka iz 2012. Milica Mandić, doskorašnji selektor tenisera Bogdan Obradović i dugogodišnji fudbalski funkcioner Žarko Zečević, za koje se takođe glasalo.

Starsportphoto

OKS je ranije saopštio da su među kandidatima i: Branko Banović (predsednik Biciklističkog saveza), Slaviša Kokeza (predsednik Fudbalskog saveza), Irena Suturović Bogdanović (generalni sekretar Golf asocijacije Srbije), Božidar Đurković (predsednik Rukometnog saveza), Stevan Ilijašević (predsednik Ragbi saveza), Zoran Ćendić (generalni sekretar Tekvondo asocijacije), Darko Majstorović (predsednik Veslačkog saveza), Zdeslav Milinković (predsednik Udruženja za medicinu sporta) i Milivoje Ilić (predsednik Bijatlon saveza).

Starsportphoto

U Nadzorni odbor izabrani su Dušan Vulević (Atletski savez), Veroljub Dugalić (Odbojkaški savez) i Željko Kojić (Fudbaski savez), a kandidati su još bili i Dejan Tomašević (Košarkaški savez), i Nemanja Marijan (Vaterpolo savez).

Starsportphoto

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gradjanin

pre 6 godina

Sta je Boza Maljkovic uradio za srpski sport?Da, predlozio je da se hala PIONIR preimenuje u ALEKSANDAR NIKOLIC...On je trebao da se kandiduje za HOK, jer je za Hrvatsku uradio nesto, a za Srbiju, NISTA...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija