• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

18.05.2017

22:15

GRBIĆ IZABRAO! Selektor objavio spisak igrača za kvalifikacije za SP!

Ostali sportovi

GRBIĆ IZABRAO! Selektor objavio spisak igrača za kvalifikacije za SP!

Podeli vest

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić saopštio je danas spisak igrača na koje računa u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo

Seniori Srbije u petak ujutro putuju u Sloveniju, gde će za vikend odigrati dve prijateljske utakmice protiv selekcije koju sa klupe predvodi Slobodan Kovač.

Ekipu Nikole Grbića potom očekuju kvalifikacije u Grupe E druge runde kvalifikacija za Svetsko prvesntvo.

- Protiv Slovenije ćemo probati malo da se uigramo i da momci osete utakmice pre turnira u Zagrebu. Turnir će trajati pet dana i sigurno je da jedna ista postava neće odigrati dva meča za redom. Svi igrači će igrati i imati priliku. Naravno, neko manje neko više - rekao je Grbić.

On je rekao da su igrači umorni i da nisu imali mnogo vremena za uigravanje.

- Teško je reći nešto preciznije o rivalima. Belorusija je čini mi se najozbiljniji rival, jer će Hrvatska igrati bez prvog dizača. Meni će ovo biti prvi susret protiv Hrvatske. Nikada nisam kao igrač igrao protiv Hrvatske, pa će mi ovo biti prvi meč i to kao treneru - istakao je Grbić.

Protivnici Srbije u kvalifikacijama su Hrvatska, Belorusija, Danska, Švajcarska i Norveška.

Pobednici grupa će izboriti plasman na Svetsko prvenstvo, dok će 6 drugoplasiranih selekcija izboriti plasman u treću rundu.

Na spisku selektora su tehničari: Nikola Jovović (Monca) i Maksim Buculjević (Ach Volej Ljubljana). Korektori: Aleksandar Atanasijević (Sir Sejfti Perudja), Dražen Luburuć (Jt Tanders Hirošima). Libera: Neven Majstorović (Ren) i Nikola Rosić (Arkada Galaci). Blokeri: Dragan Stanoković (Lube), Marko Podraščanin (Sir Sejfti Perudja), Srećko Lisinac (Belhatov) i Aleksandar Okolić (Berlin). Primači: Uroš Kovačević (Verona), Marko Ivović (Aseko Rešovija Žešov), Nemanja Petrić (Modena), Milan Katić (Lučnička Bidgošć).


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija