• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.06.2017

08:13

(VIDEO) BIĆE FRKE! Vord spornim udarcem nokautirao Kovaleva i odbranio titulu!

Ostali sportovi

(VIDEO) BIĆE FRKE! Vord spornim udarcem nokautirao Kovaleva i odbranio titulu!

Podeli vest

Američki bokser Andre Vord odbranio je titulu prvaka sveta u poluteškoj kategoriji, nokautiravši Rusa Sergeja Kovaleva, ali meč je završen na sporan način, pošto ostaje dilema da li je šampion pobedio spornim udarcem, ispod pojasa

 

Posle šest rundi meč je bio izjednačen, prema procenama sudija po tri runde su dobili i Vord i Kovalev. Ipak, u sedmoj je Amerikanac počeo da stiče prednost, sjajnim udarcima je pogađao Rusa, a u osmoj ga je doveo u gotovo izgubljenu poziciju.

Utisak je da je Vord svakako bio na korak od pobede, ali navijači i bokserska javnost se spore otkako je meč završen da li je poslednji udarac, koji je bacio Kovaleva na konopce, bio ispod pojasa.

U svakom slučaju, sudija je u osmoj rundi prekinuo meč, dodelio pobedu Vordu, kojem je to 32. trijumf u isto toliko mečeva, dok je Kovalev doživeo drugi poraz u 33 borbe. I oba upravo od Vorda.

I prvi meč ove dvojice boksera je izazvao mnogo bure, jer su sudije dodelile pobedu Andreu Vordu, iako je po opštem mišljenju trebalo da se završi najmanje nerešeno.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija