• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.06.2017

17:13

RIKARDO ISKORISTIO HAOS! Prljav potez Hamiltona i pobesneli Fetel obeležili trku u Bakuu

Ostali sportovi

RIKARDO ISKORISTIO HAOS! Prljav potez Hamiltona i pobesneli Fetel obeležili trku u Bakuu

Podeli vest

Pobednik Velike nagrade Azerbejdžana koja je vožena ulicama Bakua je Danijel Rikardo, vozač Red Bula

Početkom trke Sebastijan Fetel i Luis Hamilton su imali okršaj na stazi, što je obeležilo trku, a frku je iskoristio vozač Red Bula i trijumfovao.

Konkurenti za titulu Fetel i  Hamilton trku su okončali na četvrtom, odnosno petom mestu. Na drugom mestu završio je drugi vozač Mercedesa Valteri Botas koji je u ciljnoj ravnini pretekao Lensa Strola.  Prvih 10 kompletirali su Esteban Okon, Kevin Magnusen, Karlos Sains junior, Fernando Alonso, Paskal Verlen. 

Glavni konkurenti u borbi za titulu Hamilton i Fetel imali su žestok okršaj na stazi na početku trke. Britanac je posle 16. krivine u 21. krugu namerno zakočio, u njega se zakucao Fetel, koji je potom besno namerno sa strane bolidom udario u bolid Hamiltona.

Ogranizatori su zbog toga suspendovali trku, a epilog je bio deset  sekundi za Fetela što se podudarilo sa odlaskom Luisa Hamiltona u boks radi zamene dela saštine. Po mišljenju Ferarijevog vozača Britanac je namerno zakočio kako bi udario u njegov bolid. 

Na kraju je Fetel uspeo trku da završi ispred Hamiltona koji je bio peti, te je povećao predost u generalnom plasmanu.  

Vozač Ferarija je prvi sa 153 boda, 14 više od Hamiltona, a prati ih Botas sa 111. 

 


(VIDEO) LUDAČKI SUKOB NA STAZI! Pogledajte kako su se Hamilton i Fetel "poćuškali" bolidima!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija