• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jutarnji list

27.06.2017

13:46

JOK, NEMAJU KOMPLEKS! Hrvati kukaju: Namerno smo izgubili od Italije da ne bismo igrali sa Srbijom!

Ostali sportovi

JOK, NEMAJU KOMPLEKS! Hrvati kukaju: Namerno smo izgubili od Italije da ne bismo igrali sa Srbijom!

Podeli vest

Navijači hrvatske vaterpolo reprezentacije optužili su reprezentativce da su namerno izgubili utakmicu od Italije u polufinalu Svetske lige, da ne bi igrali sa Srbijom u finalu

 

Hrvati su u poslednjih godinu i po dana doživeli tri teška poraza od Srbije na velikim takmičenjima (Olimpijske igre, Svetsko i Evropsko prvenstvo), pa se u široj javnosti provukla priča kako su zbog toga naše komšije namerno izgubile od Italijana, da ne bi opet dobile po nosu od "delfina".

Takvo pitanje su novinari postavili selektoru Hrvatske Ivici Tucaku, koji je, naravno, iznervirano demantovao celu priču.

Dajte, molim vas, pustiti nekoga da biste ostali bez finala... To mogu da tvrde samo oni ljudi koji se u životu nikad nisu bavili sportom. Takav tip razmišljanja pripada ljudima koji sebi daju za pravo da omalovažavaju sve, da pljuju po svemu, pa i po nama sportistima. No, ne obaziremo se na takve - poručio je Ivica Tucak.

Srbija je u finalu Svetske lige pobedila Italiju (10:9) i peti put uzastopno osvojila ovaj trofej.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vladbgd

pre 6 godina

Gospodo, iz Hrvatske, kompleks nemaju samo vaterpolisti, vec svi vi Hrvati imate kompleks Srbije, jer su Srbija i Srbi superiorniji od vas

Proka

pre 6 godina

Opet bi razbili Hrvate i to glatko bez ikakvih problema ! PRED KOLJENA Hrvati. Da ne zaboravite ko je Gazda bre SRBIJA !!!!\n

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija