• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.07.2017

16:51

(FOTO/VIDEO) KUSTURICA PUCA OD PONOSA: Maradona obukao ruski dres!

Ostali sportovi

(FOTO/VIDEO) KUSTURICA PUCA OD PONOSA: Maradona obukao ruski dres!

Podeli vest

Dijego Armando Maradona imao je pametnija posla tokom vikenda dok je pola fudbalskog sveta bilo na venčanju Lionela Mesija

Argetinac je bio u Rusiji na finalu Kupa konfederacija, a vikend je poveo i sa ruskim nacionalnim timom u hokeju u Sant Peterburgu. Ali, nije bio samo u običnom obilasku. Brzo je obukao dres reprezentacije Rusije, kojom se, nije potrebno podsećati izuzetno ponosi predsednik Vladimir Putin.

I ne samo to, stao je buckasti Maradona i na led, pa kada bi skinuo nekoliko kilograma, ko zna, možda bi mogao da se okuša i u hokeju. Golove zna da postiže.

Izlišno je podsećati koliko Emir Kusturica obožava Rusiju i Maradonu, pa bez sumnje mu je sce bilo puno kada je Argentinca video u dresu "baćuški". 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija