• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.07.2017

15:18

BOTASU POL POZICIJA U AUSTRIJI! Fetel startuje iz prvog reda, Hamilton kažnjen zbog promene menjača!

Ostali sportovi

BOTASU POL POZICIJA U AUSTRIJI! Fetel startuje iz prvog reda, Hamilton kažnjen zbog promene menjača!

Podeli vest

Vozač Mercedesa Valteri Botas startovaće sa pol pozicije na Velikoj nagradi Austrije

Botas je na stazi "Red Bul ring“ ostvario drugi pol ove sezone i u karijeri, sjajnim krugom u vremenu od 1:04.251 minuta, što je i novi rekord.

Trka se vozi u nedelju od 14.00 časova, a  Fincu će se u prvom redu na startu pridružiti Sebastijan Fetel u Ferariju. Treće vreme u kvalifikacijama imao je drugi vozač Mercedesa Luis Hamilton, ali je on pomeren za pet mesta na osmu poziciju zbog nedozvoljene promene menjača.

Posle kazne koju je dobio Britanac  njegovo treće mesto na startu nasledio je Kimi Raikonen. Fincu je, isto kao Hamiltonu, promenjen menjač, ali on nije bio kažnjen, pošto je njegov tim sve prijavio.

Vozači Red Bula Danijel Rikardo i Maks Ferstapen su imali peto i šesto vreme, ali će oni kao Roman Grožan i Serhio Peres u bolidu Fors Indije napredovati za po jedno mesto. Najbolju desetoricu kompletirali su drugi vozač indijskog tima Esteban Okon i Karlos Sains u bolidu ekipe Toro Roso.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija