• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.07.2017

21:27

(FOTO) IVANA ŠPANOVIĆ BESNA KAO RIS: Ovo je sranje! Zbog ove daske sam povređena!

Ostali sportovi

(FOTO) IVANA ŠPANOVIĆ BESNA KAO RIS: Ovo je sranje! Zbog ove daske sam povređena!

Podeli vest

Srpska atletičarka Ivana Španović izuzetno je ljuta, jer je zbog daske za odraz u Lozani, morala da se povuče posle prve serije na mitingu Dijamantske lige u Londonu

Ivana je u Londonu skočila 6,88 metara iz prvog i jedinog pokušaja što je bilo dovoljno za drugo mesto.

Stopalo ju je bolelo, pa je odlučila da posle prve serije završi takmičenje. Razlog za bol u stopalu je visoka daska za odraz u Lozani pre tri dana kada je Španović pobedila. Srpska atletičarka je već posle prve serije u Lozani doživela peh, a na istu dasku su se žalile i druge atletičarke. Ona je tada propustila petu seriju, pa je u Londonu bilo pitanje hoće li uopšte učestvovati. 

Srpska atletičarka je na Instagramu postavila fotografiju daske iz Lozane i napisala da je daska iz Lozane razlog što je povređena. 

Ova daska u Lozani je razlog što sam povređena. Previsoka je u odnosu na ostale daske za odraz. Zato sam i morala da se povučem  u Londonu. Ljuta sam, jer su ovakve stvari neprihvatljive. Jeste da sam se plasirala u finale, ali ovo je obično sranje! - napisala je Ivana na Instagramu.


(VIDEO) IVANINA BOLNA GRIMASA! Bol u Londonu bio jači nego u Lozani!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija