• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

22.07.2017

14:14

KREĆE SEZONA LOVA NA SRBE! Savić: Ostaće upamćeno da svi žele da nam "otkinu" glavu!

Ostali sportovi

KREĆE SEZONA LOVA NA SRBE! Savić: Ostaće upamćeno da svi žele da nam "otkinu" glavu!

Podeli vest

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić istakao je da će Svetsko prvenstvo u Mađarskoj ostati upamćeno po tome što svi žele da "otkinu" glavu Srbiji

Savić je istakao da Srbija ne beži od uloge favorita i da izjave selektora i igrača drugih timova ne utiču na "delfine".

- Ne mogu ostali da nas opuste ni da nam nabacuju pritisak. Ja sam rekao pre početka turnira da preuzimamo ulogu favorita, i da će ovaj šampionat biti upamćen ne samo po jurcanju za zlatom, srebrom i bronzom, nego i da se Srbima "otkine" glava - rekao je Savić u Budimpešti.

Ne znam igrači kako se opuštaju, ja sam uvek u radnom odnosu

Dejan Savić, selektor vaterpolista

On je istakao da je Srbija ispunila prvi deo plana.

- Nismo pokazali najviše, ali najbitnije da smo ostvarili prvi deo cilja, a to je da budemo prvi u grupi. Tek počinje pravo takmičenje, četvrtfinale je možda i najbitniji meč na turniru. Posle zavisi od kostura, naravno da gledamo ostale ekipe - poručio je trofejni stručnjak.

Srbija će u četvrtfinalu igrti protiv Australije ili Brazila, koji se sastaju u osmini finala.

Mađari previše euforični

Selektor Srbije je prokomentarisao igru i pojedinih reprezentacija.
​- Grčka i Španija sigurno mogu mnogo bolje, Italija je pokazala najviše u pripremnom periodu, i ovde je nastavila sa odličnim igrama. Mađarka je domaćin i možda zbog toga ima dodatni pritisak, a mislim i da su previše euforični - poručio je Savić.

- Dobili smo dva dana da se odmorimo i spremimo. Svejedno je dali ćemo igrati protiv Australije ili Brazila. Sada je faza ispadanja i sve ekipe respektujemo. Mi smo svakako favoriti u četvrtfinalu, a kasnije su utakmice na nož - istakao je Savić.

Najbolji vaterpolo trener na svetu je naglasio da je cela ekipa mnogo rsterećenija nego prethodnih godina.

- Mi smo se dogovorili da ova sezona bude takva da budemo rasterećeni, jer nije bilo pritiska samo u Riju prošle godine, već prethodne tri godine, a mi znamo naše ciljeve. Relaksirani smo, ali izuzetno skoncentrisani na ono što nas čeka - poručio je Savić i na kraju se našalio:

- Ne znam igrači kako se opuštaju, ja sam uvek u radnom odnosu - zaključio je selektor naše reprezentacije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija