• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.07.2017

18:32

NEPRIKOSNOVENI KRIS FRUM! Britanac obezbedio četvrtu titulu na Tur de Fransu

Ostali sportovi

NEPRIKOSNOVENI KRIS FRUM! Britanac obezbedio četvrtu titulu na Tur de Fransu

Podeli vest

Britanac Kristofer Frum doći će do četvrte pobede u u najprestižnijoj trci na svetu - Tur de Fransu

Iako je do kraja Trke kroz Francusku ostala još jedna etapa, Frum može da slavi trijumf,  s obzirom na to da 21. etapa predstavlja samo formalnost.

U 20. etapi  vožen je hronometar od Marseja do Marseja u dužini od 22,5 kilometara. Na etapi je pobedio Maćej Bodnar, dok je Frum stigao sa šest sekundi zaostatka, dok je Uran ima 31 sekundu lošije vreme od Poljaka. To znači da je na 29 sekundi koliko je imao biciklista Skaj ekipe ispred vozača Kenondejla, Frum dodao još 25 sekundi.

Frum inače nije imao nijednu etapnu pobedu, ali ni pobedu u ovoj sezoni, ali mu je način bodovanja išao na ruku, pa je ponovo vredno prikupljao bodove.

U nedelju je na programu etapa od Montegerona do Pariza.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija