• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.07.2017

10:48

(FOTO) SAVIĆ I TUCAK PONOVO ZADIVILI BALKAN! Ivica: Popićemo flašu vina na kraju SP!

Ostali sportovi

(FOTO) SAVIĆ I TUCAK PONOVO ZADIVILI BALKAN! Ivica: Popićemo flašu vina na kraju SP!

Podeli vest

Selektori vaterpolo reprezentacija Srbije i Hrvatske Dejan Savić i Ivica Tucak ponovo su zadivili Balkan zagrljajem na kraju polufinalnog meča Svetskog prvenstva, koje su ovog puta "kockasti" dobili sa 12:11

 

Posle nekoliko slučajeva u kojima je Tucak dolazio da čestita Saviću i prijateljski ga grlio i želeo mu sve najbolje, kolo se okrenulo u Budimpešti, pa je ovog puta selektor Srbije bio taj koji je morao da pruži ruku boljem.

I ponovo zagrljaj, čestitke i želje da se pobeda u polufinalu pretvori u zlatnu medalju na kraju!

Poželeo mi je sreću, popićemo flašu vina, ali tek posle finala. Pred nama su Mađari, jaki kao i mi, ali došli smo po zlato - rekao je selektor selekcije Hrvatske za medije posle meča.

Srbija će se za bronzu boriti protiv Grčke.

Reuters

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bojšika

pre 6 godina

Da je sreće i pameti da se svi ugledamo na njih dvojicu i sportiste a ne na političare, gde bi nam bio kraj .....

Dragan

pre 6 godina

Citam komentare Hrvata. Rasprdeli se samo tako, ko da su godinama oni nas tucali, a ne obratno. Jedna tesna pobeda u moru poraza. Njima je veca cast i privilegija da pobede Srbe nego da osvoje turnir. Steta sto nemaju sanse protiv Madjara na domacem terenu. \n

susjeda

pre 6 godina

Ej, dokle je to došlo, čemu se mi oduševljavamo?! Ono što bi trebalo biti normalno, mislim, kad smo "vani", makar bili i ljuti rivali, ipak smo nekako naši - ma koliko neki to željeli zatomiti. Ugledamo prizor u kojem su Srbin i Hrvat "na kamari", a ne dave se - nego ljube (a pritom, zamisli, nisu pederi!)... I nešto nam zbog toga drago, naravno. Jebem li nas naopake!

Max

pre 6 godina

Koji ste vi bednici. Nakon svih hrvatskih zločina vi biste navijali za Hrvate. Sportski je čestitati pobedniku ali ja ću uvek navijati za Mađarsku kad se ovi protivnici sretnu. Poslednjih 10 godina Mađarska nam se pokazala kao pravi prijatelj i Mađari u Srbiji se trude da grade jaku Srbiju. Sa druge strane Hrvatska je proterala pola miliona Srba i pobila desetine hiljada civila srpske nacionalnosti. Ja lično živim sa Mađarima i znam da nikad ne bi počinili zločine koje su učinili Hrvati i s Mađarskom zastavom ću zdušno na tribinama bodriti pravu stranu!

asa

pre 6 godina

Ostavka Dejana Savica to je jedino resenje u ovom trenutku

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija