• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.07.2017

23:22

(VIDEO) NISMO MI KAO HRVATI! "Delfini" sišli s postolja, a onda je usledio GOSPODSKI POTEZ!

Ostali sportovi

(VIDEO) NISMO MI KAO HRVATI! "Delfini" sišli s postolja, a onda je usledio GOSPODSKI POTEZ!

Podeli vest

Vaterpolisti Srbije primili su bronzane medalje na ceremoniji u Budimpšeti, a onda su sišli s pobedničkog postolja i pokazali da su GOSPODA - čestitali su hrvatskim vaterpolistima

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske osvojila je titulu prvaka sveta, pošto je u finalu savladala Mađarsku 8:6.

Ceremonija je prošla u odličnoj atmosferi: hrvatski vaterpolisti su aplaudirali našim momcima kada su se popeli na postolje.

Premijer Hrvatske Andrej Plenković je, interesantno, delio medalje šampionima, a onda je prišao i našim momcima i čestitao.

Posle intoniranja himne šampiona, srpski vaterpolisti su se rukovali sa hrvatskim reprezentativcima i čestitali na tituli.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
NIKOLALONDON

pre 6 godina

Nasi i jesu gospoda jer su sve prevare na ovom prvenstvu sportski podnjeli. A ne zato jer su cestitali hrvatima, vec zato jer su ostali na postolju. Njima se ne treba uvlaciti u du.e.

Zapadni Mostar

pre 6 godina

Prije dvadeset godina nismo cestitali dok je Slobo rusio gradove po Hr ,a vi kakva gospoda zar se moze porediti vrijeme danas i 90ih.

Pomracenje uma

pre 6 godina

Alo rvati primite k znanju. Niko vas nije napao niti je bila agresija na hrvatsku. Vi ste htreli da se otcepite od zemlje u koju ste milosrdno ukljuceni posle velikog rata koji ste izgubili. Pritom str samo hteli opet izvrsiti genocid i pobiti sve srbe tamo. Od te odbrane srba ste najebali a srbija nikog nije napala...jel da je....mislite li..... ma daj...i odrastite vec jednom. Shvatite. Frustrirajuce je znam...ali kad tad mora da se prizna.

Darko

pre 6 godina

Ajde Bogati ne lupetaj.Slobo rusio a tvoj Tudjman proterivao

Srbenda

pre 6 godina

Sta si time hteo da kazes "Milane" pokatoliceni Srbine jadniku

Lovre

pre 6 godina

Pa moraju da ostanu i da se poklone novim prvacima. I Hrvati su aplauzom ispratili starog prvaka, i ispostovali sto su napravili u zadnje 3 godine. Al samo jedan moze na vrh, a zna se ko je na njemu sad.

Aleksa RS

pre 6 godina

Necete dugo biti na njemu - zna se kome pripada - Srbima . Opet jedno bar 10 godina ima da budemo na vrhu i u Evropi , i cijelom svijetu . Frustracije vase tek slijede . Ima da se nervirate i u svjetskoj ligi i na Olimpijadi a i svim kupovima .

ratko

pre 6 godina

cestitke na prvom mestu, ali dobro zapamtite ovaj dan jer narednih godina necete videti prvo mesto....

Šolta

pre 6 godina

Sad tek vidim koliko vas je pogodija zaslužen poraz od Hrvatske,jer ste kao i mi znali da je put prema zlatu praktično otvoren.Vaši problemi nisu bili u i oko bazena,nego u vašim redovima.Svatit će te to kad se strasti malo primire...

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija