• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

02.08.2017

11:28

GRKINJE IZBAČENE SA EP! Mlade rukometašice platile ceh zbog političke odluke

Ostali sportovi

GRKINJE IZBAČENE SA EP! Mlade rukometašice platile ceh zbog političke odluke

Podeli vest

Evropska rukometna federacija (EHF) izbacila je kadetsku žensku rukometnu reprezentaciju Grčke sa Prvenstva Evrope u Skoplju, preneli su danas makedonski mediji

 

Ta kazna je izrečena zato što je rukovodstvo grčke reprezentacije povuklo mlade rukometašice sa terena 32 sekunda nakon početka utakmice protiv Makedonije, nezadovoljno što je ne trenerkama stručnog štaba protvničkog tima pisalo Macedonia.  

Grčka reprezentacija je, pored isključenja sa Evropskog prvenstva za igračice do 17 godina, kažnjena i novčano sa 25.000 evra, sa mogućnošću da će morati da plati i dodatne troškove.

Mlade grčke rukometašice prvo nisu htele da počnu jučerašnju utakmici protiv Makedonki, ali su nakon ubeđivanja predstavnika EHF-a izašle na teren, da bi ih rukovodstvo povuklo kratko posle početka utakmice.

Kadetkinje Makedonije se utakmicu protiv Grčke dobile službenim rezutatom 10:0. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 6 godina

ORGANIZACIJA EHF NIJE SMELA DA DOZVOLI DA NEKO NA ZVANIČNOJ OPREMI IMA LAŽNI NAZIV DRŽAVE I TAKO NASTUPI NA ZVANIČNOM TAKMIČENJU POD EHF. TO JE POLITIČKI ČIN. SVI ZNAMO DA SE TE DVE DRŽAVE SPORE OKO NAZIVA I SMATRAM DA JE TO PROVOKACIJA MAKEDONACA SA NAZIVOM NA TRENERKAMA MAKEDONIJA UMESTO BJRM. SRAMOTA OD EHF A I OD MAKEDONACA U KOJU SVRHU KORISTE DECU.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija