• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

04.08.2017

11:26

PREGAŽENA ITALIJA! Odbojkašice sa prvog mesta u polufinale Gran Prija

Ostali sportovi

PREGAŽENA ITALIJA! Odbojkašice sa prvog mesta u polufinale Gran Prija

Podeli vest

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas Italiju sa 3:1, po setovima 25:18, 25:19, 16:25 i 27:25, i tako se sa prvog mesta u grupi plasirala u polufinale finalnog turnira Gran Prija u Nandjingu

 


Srbija je još juče, nakon pobede Italijanki nad selekcijom SAD, obezbedila polufinale, pa je današnji meč odlučivao o prvom mestu u Grupi K.

Izabranice Zorana Terzića će u polufinalu igrati protiv drugoplasirana ekipe iz Grupe J u kojoj su Kina, Brazil i Holandija.

Najefikasnija u današnjem meču bila je Tijana Bošković sa 16 poena, Ana Bjelica je poentirala 12 puta, dok je Bojana Milenković upisala 10 poena. U selekciji Italije najbolja je bila Indre Sorokaite sa 22 poena. 

Polufinalni mečevi su na programu sutra, a finale u nedelju. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija