• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

05.08.2017

12:56

TERZIĆ LJUT KAO RIS: Igrali smo SELJAČKU odbojku!

Ostali sportovi

TERZIĆ LJUT KAO RIS: Igrali smo SELJAČKU odbojku!

Podeli vest

Selektor srpskih odbojkašica Zoran Terzić rekao je danas da je njegova ekipa bila veoma loša protiv Brazila (1:3) i da je primetno da u poslednje vreme ne igra na nivou na kom može

 


- Primetno je da u poslednjem periodu ne igramo na nivou na kom možemo, što je bio slučaj i protiv Brazila. Obično volim da kažem seljačka odbojka, u smislu da imamo određene igračice sa karakteristikama dobrog napada i da očekujemo da će sve lopte proći i da ćemo tako pobediti. Tako se ne dobija dobra ekipa - rekao je Terzić posle utakmice u Nanđingu.

Ženska reprezentacija Srbije ostala je bez plasmana u finale Gran prija, pošto je sa 3:1 u setovima izgubila od Brazila.

- Igrali smo veoma slabo, mogu da shvatim da se desi da ne bude dan, ali mnogo situacija ne da nismo rešili, već se nismo organizovali, što je ranije retko bio slučaj - kazao je Terzić.

Srbija će se za treće mesto boriti sa poraženim iz duela Italije i domaćina Kine.

- Protiv Brazila smo zaista igrali slabo i nadam se da ćemo moći koliko-toliko to da promenimo i igramo za nijansu bolje, što bi nam dalo nadu da možemo da pobedimo u utakmici za treće mesto - naveo je Terzić.

On je govorio da do sada nije bio slučaj da neka odbojkašica igra povređena, kao što je to bilo sa Brankicom Mihajlović protiv Brazila.

- Nije preterano strašno, videlo se da može da igra, ali to nije onako kao kad je zdrava. Utakmica je predugo trajala i postojao je strah da se to ne komplikuje i zato nije igrala dalje od trećeg seta - kazao je Terzić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija