• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.08.2017

20:02

BRONZA ZA TIJANU BOGDANOVIĆ! Srpska tekvondistkinja  treća na Gran priju u Rusiji!

Ostali sportovi

BRONZA ZA TIJANU BOGDANOVIĆ! Srpska tekvondistkinja treća na Gran priju u Rusiji!

Podeli vest

Srpska reprezentativka u tekvondou Tijana Bogdanović osvojila je bronzanu medalju na Gran priju u Rusiji, turniru G4 kategorije


Bogdanovićeva, koja se takmiči u kategoriji do 48 kilograma, na startu je bila slobodna kao treći nosilac, da bi u sledećem kolu savladala Blanku Palmer Soler iz Španije sa 8:7, a zatim i Rikije Jidlirm iz Turske sa 15:6, saopštio je Tekvondo klub Galeb.

Srebrna olimpijka iz Rio de Žaneira se u polufinalu sastala sa Tajlanđankom Panipak Vongpatanakit, ali je poražena sa 33:3.

- Iako smo imali veliku želju da ovu borbu prodjemo uspešno, nismo uspeli. Posle tri greške u prvoj rundi i rezultatom od 6:0 za Tajlandjanku, meč je praktično bio rešen. Probala je Tijana nekoliko puta, ali bezuspešno - rekao je trener Dragan Jović. 

- Trka za Tokio je tek počela, a ovo je Tijani prva veća medalja posle Rija. Kad gledam u celini, ovo je i dobar rezultat. Siguran sam da će Tijana ovo prebroditi. Ima tek 18 godina i ovo su prve provere zrelosti i nikada nije lako. Najbolji ostaju i opstaju, a ona je toliko puta to dokazala. Bronza donosi 14,4 poena što nije malo. Sada idemo na Univerzijadu i po novu šansu - dodao je Jović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija