• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.08.2017

08:22

BOLT ISKRENO: Ubio me loš start, nisam imao snage!

Ostali sportovi

BOLT ISKRENO: Ubio me loš start, nisam imao snage!

Podeli vest

Jusein Bolt se od atletike oprostio bronzanom medaljom pošto je u finalu na 100 metara na Svetskom prvenstvu u Londonu kroz cilj prošao iza Amerikanaca Džastina Getlina i Kristijana Kolemana

Loš start koštao je rekordera na 100 metara četvrte zlatne medalja na Svetskim prvenstvima.

- Ubio me loš start. Obično budem bolji od kvalifikacija do finala, sad nije bilo tako. Zato sam izgubio, ali navijači su čudo. Bili su neverovatni i hvala im. Zato mi je žao što nisam pobedio, da oni budu srećni. Ovo ne menja ništa. Izgubio sam veliku trku na velikom takmičenju. Izašao sam i uradio najbolje što sam mogao. Učinio sam sve što sam mogao za ovaj sport i za sebe -  rekao je Bolt nakon trke.

Stigao je Bolt u finišu trke da nadoknadi veliki deo zaistatka, ali ipka ne i da prestigne Amerikance.

- Dogodi se. Nema žaljenja. Nisam bio pravi kad je trebalo. Nisam imao snage, malo sam ih stigao, ali bio sam previše ukočen. Getlin je bio sjajan, drago mi je da mi je ovih godina bio rival - dodao je Jamajčanin.

Pitali su Bolta da li će možda da trži na 200 metara.

- Bilo bi još gore. Nisam sada u stanju da trčim na 200 metara - kazao je Bolt.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija