• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.08.2017

23:10

SRAMOTA! IVANA OSTALA BEZ MEDALJE! Komisija odbila žalbu ASS!

Ostali sportovi

SRAMOTA! IVANA OSTALA BEZ MEDALJE! Komisija odbila žalbu ASS!

Podeli vest

Organizatori Svetskog prvenstva u Londonu podelili medalje u skoku u dalj, bez Ivane Španović na postolju, njena žalba je odbijena

- Komisija je odbila žalbu. Ivana Španović je žrtva elektronske greške. Sramotno suđenje ženskog skoka u dalj na prvenstvu sveta u Londonu. Komisija nije uzela u obzir elektronske uređaje. Doneli su odluku isključivo na osnovu video snimka - napisao je na Tviteru Veselin Jevrosimović.

Posle finala uložena je žalba na poslednji skok Ivane Španović i odložena je odluka oko pobednika, ali sudije nisu popustile i ostala je bez medalje.Glavni sudija je ostao pri stavu da je dobro izmerio i konačnu odluku donela je komisija - promene nažalost nije bilo.

Predsednik Ass Veselin Jevrosimović prethodno je na svom Tviter profilu otkrio da je uložena žalba rečima da su svi na stadionu u Londonu složni da je Ivana skočila preko sedam metara, ali je kasnije ona odbačena što je potvrdio ASS. 

 

 

Španović je u šestoj seriji imala skok preko sedam metara, skok za zlato  ali joj se  odlepio broj na  dresu prilikom skoka i ostavio trag u pesku. Tako je ostala na četvrtom mestu i to samo na centimetar od bronzane medalje sa rezultatom 6,96.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zozonbg

pre 6 godina

Jos jedan dokaz mrznje koju ispoljavavaju englezi prema Srbiji.

Jank

pre 6 godina

Nisam znao da je i papir deo ljudskog tela... KRADJA VELIKA!!!\n

NIKOLA1995

pre 6 godina

Kradja,prevara,otimanje su najvece vrednosti evropske demokratije.Podrzimo je i pridruzimo joj se.

ČITATELJKA

pre 6 godina

Pa, pridruži joj se i zajedno sa njom skači na sledećem takmičenju. Oboma vam želim zlatnu medalju! PS: I neka članovi srpske ekipe strogo paze da brojeve ne lepe kineskim lepkom, već neka dobro zaheftaju ili ušiju kvalitetnim koncem.

tosa

pre 6 godina

Ma potpuno ispravna odluka. Svi bi smo voleli da je drugačije, ali meri se trag u pesku i kraj priče. Šta drugo da se izmeri koliki je skok da se broj nije odlepio. Nemoguće. Glavu gore Ivana, ne kloni duhom samo napred, pehovi su sastavni deo sporta.

Nikola

pre 6 godina

Posto se brojevi dobijaju od organizatora i lepe se za dres a na snimku se lepo vidi da nije krenula sa odlepljenim brojem vec se broj odlepio u toku leta. I to poslednjeg na samom kraju leta. To se sve moze proveriti preko snimaka koji su dokaz na sudu. Treba da digne tuzbu protiv organizatora i da trazi obestecenje jer nije njena krivica sto je izgubila zlato vec organizatora koji je koristio los lepak i tako stedeo u prevodu fuserisao je. Treba od suda da trazi obestecenje od barem 1 milion. To se lako proceni koilko je izgubila zbog sponzora koje bi dobila da je prvak. Pa posto ima dokaze za nemar onda nek im to dobro naplati. Da im je time zapretila i da je odmah blokirala dalje takmicenje odmah bi organizator promenio odluku jer se nikom ne mili da placa milione obestecenja.

Nesa

pre 6 godina

E sve vam ..b.. anglosaksonska govna jedna. Ma kako bilo ali ce vam se seme zatreti pre nego sto i mi nestnemo iz pomodarstva koje nam u kulturu pretvoriste, vaske jedne.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija