• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.08.2017

22:39

DUDAŠ OSMI POSLE PET DISCIPLINA! Odličan srpski desetobojac nakon prvog dana

Ostali sportovi

DUDAŠ OSMI POSLE PET DISCIPLINA! Odličan srpski desetobojac nakon prvog dana

Podeli vest

Srpski desetobojac Mihail Dudaš zauzima osmo mesto posle pet disciplina na Svetskom prvenstvu u Londonu

Takmičenje u desetoboju počelo je trkom na 100 metara, gde je Dudaš bio prvi u svojoj grupi s vremenom 10,75 sekundi, a lični rekord doneo mu je 917 bodova.

U skoku u dalj zauzeo je četvrto mesto u A grupi s preskočenih 7,46 metara, što mu je takođe novi lični rekord, koji ju je doneo još 925 bodova. U prvoj seriji je skočio 7,41, u drugoj je prestupio, a onda sjajnih 7,46.

Malo je popustio u trećoj disciplini, bacanju kugle. Naš atletičar je u trećoj seriji imao hitac duži od 13 metara, tačnije 13,02. I posle tri discipline zauzimao je  13. mesto.

Dudaš je u skoku u vis u popednevnom delu takmičenja bio drugi u svojoj grupi sa preskočenih dva metara i dva centimetara, koliko je preskočio i Ukrajinac Oleksej Kasjanov.

U prvoj grupi u trci na 400 metara zauzeo prvo mesto, a ukupno četvrto, pošto je trku završio za 48,08 sekundi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija